Ce este Mierea de Manuka?

Cauti miere de manuka la pret ieftin? Comanda miere de manuka originala din Noua Zeelanda de pe https://mieredemanuka.com/ certificat, in functie de factorii MGO, UMF sau KFactor cu protectie antibacteriana cat mai mare. Acest tip de miere este in special buna datorita actiunii impotriva bacteriilor. Va recomandam miere de manuka pentru copii impotriva stafilococului auriu, urmatoarele produse fiind cele mai recomandate: miere cu factor MGO 400, MGO 550, MGO 600+ sau chiar si MGO850.

Mierea de manuka este unul dintre cele 20000 tipuri de miere din lume si este singura cu cel mai ridicat potential terapeutic din lume, conform unui studiu de specialitate despre miere de manuka originala ieftina. Arborele de manuka este originar din Australia si Noua Zeelanda, fiind foarte cunoscut de catre triburile Maori din Noua Zeelanda datorita faptului ca foloseau frunzele si scoarta acestui copac pentru tratarea diverselor afectiuni cum ar fi:
– Afectiuni respiratorii
– Diaree
– Afectiuni ale cavitatii bucale
Cine a adus Mierea de Manuka in Europa?
Stiati ca mierea manuka a fost adusa in Anglia de Mary Bumby in anul 1893? In 1981 este momentul 0 pentru mierea de manuka, datorita descoperirii de catre dr. Peter Molan a activitatii non-peroxidice (NPA). Acesta este factorul ce determina puterea antibacteriana a acestei mieri de albine. Cu trecerea timpului s-a dovedit ca mierea de manuka este un medicament natural ce preintampina, amelioreaza sau in unele cazuri chiar trateaza diferite afectiuni multe dintre ele avand cauza bacteriile care au dezvoltat rezistenta la antibiotic.
Tipuri Miere de Manuka!
Producatorii sunt obligati sa afiseze pe ambalajul produselor, tipurile de miere:
– Monoflora
– Multiflora

1. Mierea de manuka monoflora este realizata in totalitate din nectarul florilor de manuka.
2. Mierea de manuka multiflora se caracterizeaza printr-un amestec de miere, dar preponderenta este detinuta de manuka. Incadrarea mierii este facuta cu ajutorul a doua teste: chimic si AND.
Miere de manuka originala este data de catre producatori renumiti cum sunt: Wedderspoon, Manuka Health, Real Health si Onuku. Acestia sunt producatori din Noua Zeelanda si Australia. Wedderspoon este o firma ce are sediul principal in Canada, dar are puncte de lucru in America de Nord si din 2012 isi desfasoara activitatea si in Marea Britanie. Produsul este produs si ambalat numai in Noua Zeelanda. Produsele firmei pot fi usor recunoscute, datorita prezentei pe ambalaj a simbolului FenMark. Acesta este un program ce protejeaza produsele fabricate in Noua Zeelanda.

Sistemul MGO este sistemul de evaluare folosit de catre compania Manuka Health. Aceasta este fondata in anul 2006 in Noua Zeelanda. Aceasta companie a sustinut testarea nivelului de metilglioxal ca metoda de evaluare a acesteia, pentru ca toti consumatorii sa beneficieze de efectele sanatoase ale mierii de manuka originala si ieftina, ce se regaseste in comert la magazinele din Romania.

Recenzie
product image
Rating editor
1star1star1star1star1star
Rating vizitatori
5 based on 21 votes
Brand/Magazin
MANUKA HEALTH
Produs
Miere de manuka
Pret
RON 87
Valabilitate
Available in Stock

Lasa un comentariu