Jocurile interactive si jucarii educative pentru copii


”Mami, vrei să te joci cu mine, că nu am cu cine să mă joc?” este o întrebare pe care mamele au auzit-o în mod sigur de multe ori. Din păcate, răspunsul este prea des ”acum nu am timp, joacă-te singur, ai destule jucării”. Oboseala, grijile cotidiene ne răpesc timpul pe care ar trebui să îl petrecem alături de copiii noștri.

Și totuși, v-ați gândit că o jumătate de oră v-ar putea face să râdeți și să uitați de probleme? Ei bine, da așa e, se poate. În primul rând ce sunt jocurile interactive? Sunt acele jocuri care pot fi jucate în doi sau mai mulți participanți, și vă spun din experiență că sunt deosebit de interesante. Cel mai important este să țineți cont de câteva reguli importante atunci când alegeți un joc.

Vârsta reală a copilului, și aici mă refer la dezvoltarea lui, pentru că nu toți copiii se dezvoltă la fel. Nu ar fi deloc amuzant să alegeți un joc pe care să nu îl poată înțelege, oricât s-ar strădui să vă fie pe plac, și să îl vedeți plângând. Preferințele lui sunt foarte importante, chiar dacă nu vă plac, este mai ușor pentru dumneavoastră să le învățați decât pentru copil să se prefacă că îi place ceea ce ați ales, gândindu-vă că are ceva de învățat de acolo. Reacția din primele momente este crucială, așa veți ști dacă e jocul potrivit sau nu.

Nu ”pierdeți” prea des, în căpșorul lui ar putea încolți ideea că trebuie să câștige mereu, explicații că la un joc uneori câștigi, alteori pierzi, și nu e nici o supărare, e ceva distractiv. E posibil ca regulile jocului să nu îi placă, sau să nu le înțeleagă, explicați-le de mai multe ori, repetiția folosește la grădiniță, deci merge și acasă.

Cel mai important este să nu lăsați factorii externi (telefon, televizor) să vă distragă, nu mai puteți reînnoda magia pierdută. Pentru doar o jumătate de oră, veți găsi o lume fără griji, care vă va reîncărca bateriile și vă va apropia de puiul dumneavoastră, iar liniștea de după o să vă facă să repetați experiența.

Puteti comanda online jucarii interactive pentru copii si jocuri educative pentru bebelusi din magazinele de jucarii enumerate mai sus. Va puteti educa copilul mai bine, folosind de exemplu jocuri educative geografie, indiferent ca sunt prescolari sau copii de 3 ani, puteti juca in grup folosind aceste jucarii ieftine.

Lasa un comentariu