Pareri TV LED Philips 49PUH4900/88 si pret

Vezi pareri TV LED Philips 49PUH4900/88 si cel mai bun pret! Afla din recenzie parerile despre TV Philips 49PUH4900/88 si comanda la pret ieftin daca este un televizor 4K Ultra HD potrivit.

Pareri TV LED Philips 49PUH4900/88 pro si contra: acest televizor are un design elegant, diagonala de 124cm este generoasa, are rezolutie HD si il gasiti la un pret foarte accesibil pe http://www.emag.ro/televizor-philips-led-124-cm-4k-ultra-hd-49puh4900-88/pd/DQ75B3BBM/ cu transport gratuit. Cred ca este unul din cele mai bune modele actuale, singurele dezavantaje fiind ca nu este un Smart TV si sonorizarea nu este tocmai cea mai puternica.

Avand in vedere ca are o diagonala destul de mare, acest televizor este potrivit pentru o sufragerie sau un dormitor marisor. Este un televizor potrivit pentru cine doreste sa achizitioneze un televizor cu o imagine clara, cu un design modern dar simplu, care sa consume putina energie si sa fie la un pret rezonabil. Daca nu te intereseaza atat de mult conectivitatea la Internet sau aplicatiile, este un televizor potrivit si pentru tine. TV Philips 49PUH4900/88 pret si pareri

Vezi aici imagini si specificatii !

Desi nu este un Smart TV, asta nu inseamna ca nu are optiuni de conectivitate. Televizorul Philips LED, 124 cm, 4K Ultra HD, 49PUH4900/88 este echipat cu o gama destul de variata: 2 porturi USB 2.0, o iesire audio digitala, o intrare component, o intrare Scart, 3 porturi HDMI si un minijack casti. Alte specificatii demne de mentionat: tunere DVB-T, DVB-C, tehnologie Ambilight, compatibil VESA 400 x 200, telecomanda inclusa si caracteristici superioare imagine Pixel Plus Ultra HD si Perfect Motion Rate 400.

Este un televizor simplu, dar care ofera o experienta grozava la vizionarea filmelor, datorita diagonalei, rezolutiei 4K Ultra HD, tehnologiei Ambilight a celor de la Philips si a conectarii usoare la un laptop, player multimedia sau hard disk extern, in functie de unde aveti stocate filmele. Experimenteaza claritate de 4K Ultra HD de la Philips. Motorul Philips Pixel Plus Ultra HD optimizeaza calitatea imaginii pentru a furniza imagini line si fluide cu detalii si profunzime incredibile. Astfel ca, indiferent daca transmiti continut online sau vizualizezi un DVD, te vei bucura de imagini 4K mai clare, multumita albului mai stralucitor si negrului mai intens – de fiecare data si de la orice sursa.

Picioarele noi Edge au fost proiectate pentru a crea spatiu sub televizor, in locul unde ar fi fost un suport traditional, astfel oferind o experienta de vizionare mult mai captivanta. Efectul? Un televizor care isi mentine pozitia si saluta cu incredere viitorul. 

Recenzie
product image
Rating editor
1star1star1star1star1star
Rating vizitatori
5 based on 5 votes
Brand/Magazin
Philips
Produs
TV LED Philips 49PUH4900/88 124 cm 4K Ultra HD
Pret
RON 2199
Valabilitate
Available in Stock

Lasa un comentariu