Bun venit pe BuzzMag! Daca ai ajuns pe aceasta pagina, cel mai probabil doresti sa comanzi ceva online. Aici vei gasi o sumedenie de articole despre shopping, recenzii produse etc menite sa te ajute sa gasesti cat mai rapid produsul de care ai nevoie.

Nu gasesti produsul potrivit? Fiecare persoana e unica, de aceea e imposibil ca recomandarile noastre din articole sa fie potrivite tuturor. Cu toate astea, te putem ajuta sa gasesti ceea ce cauti! Daca nu iti plac recomandarile din articole, intra pe pagina de Facebook si trimite-ne un mesaj cu cat mai multe detalii despre ce cauti, si te vom ajuta.

Apeleaza aici la un personal shopper !

Stii ce este un personal shopper? este un asistent personal care te ajuta sa faci cumparaturile sau sa comanzi online. Uneori, persoanele care nu au destul timp la dispozitie sa caute produse, sau nu reusesc sa gaseasca produse la pretul dorit, apeleaza la un personal shopper care sa ii ajute in mod GRATUIT, avand in vedere ca au mai multa experienta.

Un personal shopper te ajuta sa:
-economisesti bani (cunoaste multe magazine, deci iti poate recomanda unul cu preturi mai ieftine sau unde sunt reduceri)
-economisesti timp (in loc sa cauti ore intregi ceva online, poti contacta un personal shopper sa caute pentru tine)
-ramai la curent cu tendintele in moda
-eviti magazinele care nu sunt de incredere, sau tepele online (iti cautam produsele doar in magazine de incredere)
-iti poate face o comparatie intre 2 produse similare, cu avantaje si dezavantaje
-te poate ajuta sa faci o comanda daca esti la prima

Trimite-ne un mesaj cu detalii amanuntite despre ceea ce cauti (haine, telefoane, papuci, mobilier, ceasuri, laptopuri etc) si vei primi recomandari gratis.

.