Rulouri exterioare PVC/aluminiu la preţuri ieftine

Cauţi rulouri exterioare la preţuri ieftine din PVC sau aluminiu? Montajul rulourilor în Roman, şi judeţul Neamţ este inclus în preţ. Consultă acum un agent de vânzări pentru a obţine o ofertă şi mai multe detalii. Vă putem ajuta cu instalarea rulourilor din PVC, lemn sau din aluminiu pentru ferestre.

Contactează firma de tâmplărie Alexia Invest SRL acum la:

Vodafone 0727.742.735 Telekom 0763.857.363 sau la email alexiainvest@gmail.com

Elegante şi utile, RULOURILE EXTERIOARE din aluminiu au lamelele umplute cu spumă poliuretanică, fapt care realizează o bună izolare termică şi fonică. Ele pot fi dotate cu yală sau cu sistem de autoblocare, sporindu-se astfel protecţia antiefracţie. La cerere, ruloul poate avea acţionare manuală sau un motor cu telecomandă; poate fi simplu sau cu plasă antiinsecte încorporată. Motorizarea se execută pentru rulou, plasa fiind acţionată manual.

Disponibile într-o gama variată de culori, rulourile exterioare din aluminiu pot fi cu carcasă pătrată sau rotundă. În cazul rulourilor cu carcasa rotundă, pe ghidaje este aplicat un profil rotunjit cu rol estetic. Având un înalt grad de finisare, rulourile au constituit dintotdeauna combinaţia perfectă între util şi estetic.

Rulourile exterioare pentru ferestre din PVC asigură un plus de răcoare vara datorită umbrei pe care o fac în casă, iar iarna constituie o importantă barieră termică pentru menţinerea căldurii în casă, micşorând consistent factura la încălzire, izolează termic, fonic şi realizează economii de până la 10% în lunile de iarnă. Efectuăm instalarea de rulouri pentru exterior în oraşele Roman, Piatra Neamţ, Târgu Neamţ, Bicaz şi comunele limitrofe, ferestre termopan cu geam clar sau decorativ, rulouri exterioare, uşi interioare şi exterioare, uşi pentru garaj, grilaje de siguranţă, jaluzele.

Cât costă rulourile exterioare? Preţuri: puteţi cere o ofertă de preţuri şi dacă locuiţi în Cluj, Iaşi, Craiova, Bucureşti, Constanţa, Timişoara, Braşov, Galaţi, Bacău, Ploieşti, Sibiu etc. Rulourile sunt fabricate în România, asigurând astfel cea mai bună calitate şi cel mai bune preţ, şi se oferă garanţie.

Componente rulouri exterioare: accesoriile şi componentele pentru acţionările manuale ale rulourilor exterioare din aluminiu sau pvc reprezintă elemente de bază în producţia de rulouri dar în acelaşi timp reprezintă şi cele mai schimbate piese în situaţiile de reparaţii pentru rulouri exterioare. Câteva dintre cele mai folosite componente sunt tabachera, şnur, panglică, role sau arcurile.

rulou-exterior.componente

Summar
Data recenzie
Recenzie produs
Rulouri exterioare PVC şi aluminiu
Nota editorului
51star1star1star1star1star

Lasa un comentariu