Statii de calcat rufe la preturi ieftine

Statii de calcat rufe la preturi ieftine: eficiente si utile! Descopera ce este o statie de calcat, care sunt cele mai bune modele si care sunt avantajele oferite de aceste produse electrocasnice. Statiile pentru calcat haine au devenit din ce in ce mai populare in ultima vreme, tot mai multe casnice alegand aceste statii indispensabile pentru orice locuinta. Au aparut in comert noi modele de statii de calcat care schimba complet modul in care iti calci hainele, cu ajutorul tehnologiei.

Statiile pentru calcat hainele produc de obicei o cantitate dubla de aburi, in comparatie cu fiarele de calcat traditionale, acest lucru reprezentand un avantaj, deoarece aburii patrund rapid si in profunzime in material, datorita presiunii foarte ridicate si constante. Statiile pentru calcat rufele reprezinta astfel un aliat de nadejde pentru orice casnica. Spre deosebire de fiarele de calcat obisnuite, acestea au un rezervor mult mai mare de apa, care va permite sa va faceti treaba fara a va opri pentru a completa cu mai multa apa.

Marci de statii de calcat recomandate: Philips si Tefal. Accesati link-ul de mai sus pentru a vedea recenziile acestor produse.

Statii de calcat rufe ieftine si bune

Statiile de calcat sunt perfecte atunci cand aveti multe rufe de calcat, reusind sa isi faca treaba in timp record. Pentru a alege insa cel mai potrivit model, trebuie sa aveti in vedere si sa luati in considerare mai multe lucruri, si anumite caracteristici ale statiilor de calcat. Datorita boilerului din baza sau suportul fierului de calcat, cu inalta presiune, acestea produc pana la 3 ori mai mult aburi in comparatie cu fiarele obisnuite. Alte caracteristici demn de luat in considerare sunt: materialul din care este fabricat talpa fierului de calcat, puterea, functiile speciale si specifice fiecarui model, precum si puterea acesteia. Timpul de incalzire este foarte important, deoarece un timp mai scurt va ajuta sa economisiti timp. Functiile de auto-curatare sau auto-decalcifiere sunt importante, si determina perioada de timp pentru care o statie de calcal va functiona in parametri normali. Pretul unei statii de calcat depinde mult si de puterea aparatului, este bine sa gasiti o cale de mijloc intre acestea.

Tipuri de materiale ale talpii fierului:

  • talpa statiei de calcat poate fi confectionata cu invelis de aluminiu, insa nu sunt recomandate, deoarece se incalzesc mai greu
  • talpa fierului de calcat poate avea invelis de teflon, care este foarte usor de folosit, deoarece aluneca usor, insa se poate zgaria la fel de usor
  • talpa din otel inoxidabil, este rezistenta si se incalzeste foarte repede, insa nu aluneca atat de usor precum teflonul

Avantaje si dezavantaje statii de calcat versus fier de calcat: cel mai mare dezavantaj al statiilor de calcat rufe este pretul, un pic mai mare comparativ cu un fier de calcat obisnuit. Multe persoane vor alege un fier de calcat deoarece nu au un volum atat de mare de haine de calcat, insa este recomandat pentru persoanele care vor sa faca o investitie buna si sa investeasca in aparatele electrocasnice. Un lucru mai putin cunoscut despre statiile de calcat este ca pot fi folosite si in pozitie verticala, pentru a calca de exemplu perdelele.

Lasa un comentariu