Televizor LED Game TV LG, 80 cm, 32LH510B, HD Ready recenzie

televizoare LED Game televizoare LG ieftine

Televizor LED Game TV LG, 80 cm, 32LH510B, HD Ready: vezi pareri despre tv, citeste recenzia si comanda la pret ieftin online. Vrei sa faci o alegere buna? Citeste recenzia televizorului si vezi cele mai bune televizoare LED Game televizoare LG si televizoare 80 cm la reducere.

Pareri Televizor LED Game TV LG, 80 cm, 32LH510B, HD Ready: cred ca acest televizor HD Ready este foarte bun in ce priveste specificatiile si pretul si mai ales raportul calitate pret. A obtinut nota de 4.54/5 din 26 review-uri. Iti recomand sa vezi daca e la reducere in magazinul Emag.ro

Televizor LED Game TV LG, 80 cm, 32LH510B, HD Ready reduceri: cauti un pret ieftin? in mod normal, acest televizor are pretul de 899 Lei, insa il gasesti si mai ieftin in anumite perioade daca vei cauta oferta pe Emag. Va recomandam acest magazin pentru seriozitate, transport gratuit si promotiile care va permit sa economisiti.

Buton comanda

televizoare LED Game televizoare LG HD Ready

Mai multe poze pe Emag >>

Desciere si specificatii: Bucurati-va de perfectiunea culorii, a contrastului si a claritatii datorita Triple XD Engine Cea mai noua si avansata tehnologie LG, Triple XD Engine, ofera cel mai inalt grad de excelenta in privinta culorii, contrastului si claritatii, pentru cea mai buna calitate a imaginii si performanta. LG QUICK MENU & QUICK REMOTE Acum, televizoarele LG sunt mult mai usor de utilizat. Acestea au o interfata simpla si intuitiva astfel incat tu sa navighezi usor si rapid prin comenzile si setarile de baza. Ai access foarte rapid la functii precum: setari, ghid, programe, jocuri, lista intrari. Impreuna cu telecomanda speciala LG Quick Remote utilizarea TV-ului a devenit mai prietenoasa si mai distractiva, ai control deplin asupra jocurilor si functiilor. In plus te poti bucura de gaming in sistem multiplayer, impreuna cu prietenii tai. Sistem de sunet Virtual Surround Virual Surround ofera o experienta de sunet superioara si imbogateste experienta de vizualizare. USB Movie/Photo/Music, Quick Menu Conectati-va dispozitivul USB sau hard disk-ul extern la portul USB pentru a vizualiza continutul pe ecranul televizorului. Design de tip Metallic Bucurate de design-ul metalic modern, care se integreaza perfect in decorul casei tale. Tuner TV digital DVB-T/C, CI+ Bucurate de design-ul metalic modern, care se integreaza perfect in decorul casei tale.

Vezi mai mult Cod produs: 32LH510B

Lasa un comentariu