Televizor OLED Curbat Smart LG, 139 cm, OLED55C6V, 4K Ultra HD, 3D recenzie

televizoare OLED Curbat Smart LG ieftine

Televizor OLED Curbat Smart LG, 139 cm, OLED55C6V, 4K Ultra HD, 3D: vezi pareri despre tv, citeste recenzia si comanda la pret ieftin online. Vrei sa faci o alegere buna? Citeste recenzia televizorului si vezi cele mai bune televizoare OLED Curbat Smart LG si televizoare 139 cm la reducere.

Pareri Televizor OLED Curbat Smart LG, 139 cm, OLED55C6V, 4K Ultra HD, 3D: cred ca acest televizor 4K Ultra HD 3D este foarte bun in ce priveste specificatiile si pretul si mai ales raportul calitate pret. A obtinut nota de 4.38/5 din 16 review-uri. Iti recomand sa vezi daca e la reducere in magazinul Emag.ro

Televizor OLED Curbat Smart LG, 139 cm, OLED55C6V, 4K Ultra HD, 3D reduceri: cauti un pret ieftin? in mod normal, acest televizor are pretul de 10 Lei, insa il gasesti si mai ieftin in anumite perioade daca vei cauta oferta pe Emag. Va recomandam acest magazin pentru seriozitate, transport gratuit si promotiile care va permit sa economisiti.

Buton comanda

televizoare OLED Curbat Smart LG 4K Ultra HD 3D

Mai multe poze pe Emag >>

Desciere si specificatii: Va prezentam viitorul televizoarelor, care inglobeaza cea mai buna tehnologie OLED. Design slim Grosimea ecranului poate fi redusa in mod inovator, deoarece nu are lumina de fundal. Este extrem de subtire, ceea ce face posibila montarea televizorului mai aproape de perete. Acest ecran se potriveste perfect cu decoratiunile interioare, datorita tehnologiei sale de ultima ora. OLED HDR LG OLED TV te va introduce in mijlocul actiunii. Cu Dolby Vision, tehnologia UHD Premium High Dynamic Range (HDR) ajusteaza luminozitatea pentru a evidentia detaliile de culoare exacte in fiecare scena. De ce Dolby Vision? LG OLED HDR suporta tehnologia Dolby Vision, care ajusteaza luminozitatea pentru a evidentia detaliile de culoare exacte in fiecare scena. LG OLED TV te va introduce in mijlocul actiunii. Durata de viata ULTRA HD PREMIUM Un nou standard de vizionare TV Certificarea ULTRA HD PREMIUM, garanteaza o imagine si un sunet de calitate la cel mai inalt standard. OLED TV completeaza aceasta tehnologie, oferind o imagine ULTRA HD Premium. OLED BLACK Televizoarele OLED de la LG, cu capacitatea lor de a livra nuante profunde de negru, prezinta canalul NASA TV UHD proaspat lansat, in cea mai buna maniera posibila, aducand clientii mult mai aproape de experienta reala a calatoriei in spatiu. – Harmonic, partener oficial NASA pentru NASA TV UHD – Pixeli Auto-Iluminati Pixelii OLED sunt auto-iluminati, deoarece se pot aprinde si stinge individual. Acest lucru
permite o gama minunata de contrast, de la cel mai aprins alb pana la cel mai intens negru, oferind astfel o profunzime incredibila. CONTRAST INFINIT LG OLED TV a obtinut un contrast perfect, un tel ce parea de neatins pentru televizoarele conventionale. Pixelii luminati independent nu necesita o lampa comuna, reusind astfel sa functioneze complet independenti. Pixelii isi controleaza individual propria luminozitate, reproducand nuante intense de negru pentru o mai mare senzatie de realism si profunzime. Imaginile sunt acum mai vii ca niciodata. Culori naturale Pixelii auto-iluminati permit afisarea cat mai naturala a culorilor, imbunatatind semnificativ experienta de vizualizare. Indiferent ce ai viziona, va parea atat de real incat te vei simti chiar in mijlocul actiunii. LG OLED TV perfect pentru Netflix O experienta premium de continut Netflix 4K, redata pe LG OLED TV. webOS 3.0 Televizoarele LG SUPER UHD duc simplitatea si distractia lui webOS la un nivel si mai mare de divertisment, prin webOS 3.0. Dintr-un singur motiv: pentru ca dvs. sa va desfatati cu vizualizarea in orele de maxima audienta. Magic Zoom Permite zoom pe un subiect selectat cu ajutorul Magic Remote. Magic Mobile Connection Conexiunea Magic Mobile permite redarea continutului de pe smartphone, direct pe televizor. In plus, folosind o conexiune Wi-Fi permite redarea de muzica sau aplicatii video. Magic Remote Acum ai mai mult control asupra surselor tale de divertisment cu ajutorul Magic Remote. Controlul televizorului este la fel de usor precum utilizarea unui mouse. Petrece mai putin timp cautand si mai mult timp vizionand. SISTEM AUDIO CALIBRAT DE HARMAN.KARDON Sunetul premium atinge un nou nivel de calitate datorita calibrarii harman/kardon, care ofera o experienta de sunet la fel de captivanta ca si cea vizuala.

Vezi mai mult Cod produs: OLED55C6V

Lasa un comentariu