Conditii generale de utilizare:
Utilizarea site-ului www.buzzmag.ro (denumit in continuare „site”) presupune acceptarea in totalitate a termenilor si conditiilor expuse mai jos. In momentul in care acceseaza sau utilizeaza acest site, utilizatorii sunt obligati sa accepte termenii si conditiile de utilizare. Neacceptarea acestor termeni si conditii atrage obligatia persoanei respective de a inceta accesarea site-ului.

Preluarea materialelor de pe situl BuzzMag.ro

Preluarea stirilor sau articolelor site-ului BuzzMag.ro este posibila doar in urmatorul caz: se poate prelua doar 1 paragraf al stirii sau articolului si maxim o poza. La sfarsitul materialului de pe site-ul dvs., intr-un paragraf separat, trebuie afisat textul „Citeste despre [nume articol] pe BuzzMag.ro”, cu link pe textul „[nume articol] pe BuzzMag.ro” catre pagina stirii sau articolului de pe BuzzMag.ro.

Specificatiile produselor si informatiile din articole

Toate informatiile prezentate pe site sunt pur informative. Desi depunem eforturi pentru a inlatura erorile de pe site, nu suntem raspunzatori pentru corectitudinea informatiilor prezentate in totalitate, deci folositi-le doar pentru informarea dvs, nu luati decizii de cumparare fara a verifica aceste informatii in prealabil.

Link-urile

Acest site contine link-uri spre alte site-uri. Va rugam sa fiti constienti de faptul ca BuzzMag Network nu este responsabil de politica de confidentialitate adoptata de alte site-uri. Incurajam utilizatorii nostri sa fie atenti când parasesc site-ul nostru si sa citeasca informatiile cu privire la aceste informatii pentru fiecare site care colecteaza informatii personale. Aceast act se aplica doar in cazul informatiilor colectate de pe acest site.

Optiunea de dezabonare

Utilizatorii au posibilitatea de a se dezabona in momentul in care nu mai doresc sa primeasca newsletterul/ notificarile noastre, folosind linkul de dezabonare continut in email.