Tutorial Plague Inc pentru bacterie nivel normal

Tutorial Plague Inc pentru bacterie nivel normal: vrei sa treci de nivelul cu bacteria la dificultate normala a jocului Plague Inc? Descopera ce trebuie sa faci pentru a completa nivelul si a trece mai departe in acest joc care creeaza dependenta. Daca vei folosi acest tutoril pas cu pas, vei reusi garantat 100% sa treci la nivelul urmator, fiind testat de mai multe ori.

Reguli de care trebuie sa tii cont pentru ca acest tutorial sa functioneze:

 1. cand apare un mesaj ca s-a dezvoltat un nou simptom al bacteriei, va trebui sa intri la setari si sa dezactivezi fiecare simptom, pana cand ai reusit sa infectezi toate persoanele din lume, in acest fel bacteria va ramane nedetectata
 2. va trebuie sa spargi repede toate balonasele care vor aparea, pentru a acumula cat mai multe puncte ADN
 3. trebuie sa urmezi tutorialul pas cu pas pentru ca acesta sa functioneze
 4. daca doresti, poti cumpara jocul pentru a profita de abilitatea de a derula jocul mai repede

Tutorial pas cu pas pentru bacterie:

 1. Incepe jocul si porneste raspandirea bacteriei in Africa de Sud.
 2. Aduna 50 de puncte ADN si asteapta, dezactiveaza toate simptomele care apara si cheltuie punctele pentru a evolua bacteria, folosind metodele de transmisie Aer nivelul 1, Apa nivelul 1 si Apa nivelul 2.
 3. Asteapta pana aduni circa 100 de puncte, continua sa dezactivezi toate simptomele, dupa care poti cheltui punctele ADN pentru a evolua rezistenta la medicamente nivelul 1 si 2, rezistenta la caldura, transmisia prin aer nivelul 2 si Extreme Bioaerosol.
 4. Acum trebuie sa mai aduni circa 30 de puncta ADN pentru a evolua rezistenta la frig, nivelul 1 si 2, si sa continui sa dezactivezi toate simptomele.
 5. Continua sa dezactivezi toate simptomele pana cand ai infectat umanitatea, si incearca sa aduni inca 100 de puncte ADN.
 6. Cand ai reusit sa infectezi toate persoanele, poti incepe sa evoluezi simptomele pentru a face bacteria mai severa si pentru a face primele victime.
 7. Incearca sa evoluezi simptomele pana cand ajungi la cedarea totala a organelor, cum gasesti in imaginea de mai jos:

Cam acesta a fost tutorialul pentru jocul Plague Inc. Daca aveti sugestii, folositi rubrica de comentarii si pentru a ne spune daca acest tutorial a functionat si pentru voi. Distractie placuta!

Lasa un comentariu