Accesorii auto utile in iarna 2016

Vezi care sunt cele mai importante accesorii auto pe timp de iarna, si de unde le poti procura, ca sa eviti problemele cauzate de sezonul rece!

Raclete din cauciuc: aveti nevoie neaparat de o racleta, sau de un curatator de gheata cu perie pentru a indeparta zapada si gheata de pe parbriz si oglinzile laterale. Cel mai bine este sa optati si pentru o perie, care va va ajuta sa indepartati mai usor si mai rapid zapada. Recomandari:

Gasiti cele mai ieftine raclete aici !

Lopata: daca plecati des la drum, aveti nevoie si de o lopata. Din plastic sau lemn, pliabila sau fixa, este de mare ajutor unui sofer pe timp de iarna. Pretul unei lopeti este de obicei sub 50 RON. Recomandari:

Vezi lopeti ieftine aici !

Spray incuietori: Spray-ul lubrifiant pentru dezghetat si gresat pentru degivrarea incuietorilor inghetate ale portierelor si pentru prevenirea congelarii acestora. Cu ajutorul duzei speciale a spray-ului, se poate pulveriza foarte usor in orice incuietoare inghetata. 

Cabluri de pornire: pe timpul sezonului rece, bateria masinii are cele mai multe sanse sa cedeze, din cauza temperaturii foarte scazute din timpul noptii. Cablurile de pornire va ajuta sa readuceti la viata bateria autoturismului dumneavoastra, dupa ce aceasta a cedat.

Lasa un comentariu