Aparate de aer conditionat ieftine

Aparate de aer conditionat ieftine: mai este putin si vremea de afara va deveni cu adevarat caniculara. Daca vrei ca in aceste perioade de caldura insuportabila la tine in casa sa fie racoare, atunci ar trebui sa ai in vedere achizitionarea unui aparat de aer conditionat.

In momentul in care hotarasti sa iti cumperi un aparat de conditionat trebuie sa ai in vedere cantitatea de BTU (british termal unit) pe care o poate genera un asfel de dispozitiv. In cazul in care locuinta ta nu depaseste 50-60 m² atunci iti va fi suficient un aparat ce dispune de o putere de racire de 9000 de BTU. Trebuie sa acorzi o atentie sporita clasei energetice deoarece exista multe aparate de aer conditionat ieftine cu un consum mare. Esti curios sa afli care sunt cele mai ieftine aparate de aer conditionat?Cel mai ieftin aparat de aer conditionat pe care l-am gasit intr-un magazin online de la noi din tara este Vortex VAC- A09A1D, cu o capacitate de racire de 9000 BTU, clasa energetica A (consuma in jur de 746 W/ora). Acest aparat se achizitioneaza cu kitul de instalare inclus.

La un pret putin mai ridicat se poate achizitiona un aparat de aer conditionat tot de la cei de la Vortex, modelul VAC – A12A1D, cu o capacitate de incalzire si racire de 1200 BTU si clasa energetica A ceea ce inseamna ca va consuma in jur de 1068W/ora.

Un alt aparat de aer conditionat la pret rezonabil este Blaupunkt, BAC-WM-H1009-A01X, seria Nitro. Aparatele de aer conditionat de la cei de la Blaupunkt vin echipate cu compresoare Rotary si sunt concepute special pentru a indeplini standardele actuale de mediu. Acest aparat are o capacitate de 9000 BTU, un model care va face fata cu brio temperaturilor caniculare, specifice verii.

Heinner HAC-9INVB Inverter este un aparat de aer conditionat la pret accesibil, designul acestuia fiind unul reusit, cei 9000 BTU fiind mai mult decat suficienti pentru a raci o locuinta de trei camere. Este incadrat in clasa de eficienta energetica de racire A+, cea de incalzire fiind A++. Datorita tehnologiei Inverter acesta garanteaza un consum redus.

Panasonic CS-PW09GKX 9000 este un model de aer conditionat simplu, apartine gamei low-cost si are un design clasic. Acest model dispune de o capacitate de racire de 9042 BTU, incadrat fiind in clasa de eficienta energetica A, atat in ceea ce priveste capacitatea de racire cat si cea de incalzire. Singurul dezavantaj il prezinta faptul ca nu este dotat cu Inverter.

Lasa un comentariu