Cadouri pentru barbati de Valentines Day

Valentines Day este o zi specială dedicată îndrăgostiților. Aceștia au ocazia de a își exprima iubirea unul față de celălalt prin gesturi tandre, clipe petrecute împreună, jurăminte, dar nu în ultimul rând prin cadouri. Cadourile sunt amintiri și o atenție sub formă de mulțumire pentru partenerul care vă iubește necondiționat și care vă acceptă așa cum sunteți chiar dacă uneori trebuie să treceți de obstacole, împreună totul reușiți tot timpul. Fetelor, cunosc această situație. Este foarte dificil să alegi un cadou potrivit pentru el dar și pentru ziua de Valentines Day, de aceea o să vă ajut cu o serie de idei de cadouri pentru barbati de Valentines Day.
Mânuși pentru touchscreen deluxe

Toată lumea deține în ziua de astăzi un smartphone. Touchscreen-ul acestuia nu funcționează în zilele geroase de iarnă când alegi să îți pui mânuși, deoarece touchscreen-ul funcționează pe senzori de căldură. Mânușile pentru touchscreen sunt special concepute pentru a putea efectua aceleași operațiuni în timp ce mâinile iubitului sunt protejate de frig.

touchscreenglovesdeluxe-black3269_1_600x600_1

Cărți de joc ”The Hobbit”

Filmu „The Hobbit: An Unexpected Journey” a făcut multe victime în acest an. Setul de cărți inspirate din acest film, cu Gandalf, Elrond, Bilbo Baggins, Galadriel, Thorin, Radagast si nu numai, sunt un cadou ideal pentru un iubit ”geek” sau doar pentru un iubit căruia i-a plăcut filmul în mode deosebit.

hobbit

Ceasul Clocky

Ceasul Clocky nu este un ceas oarecare, ci unul care fuge și după care iubitul tău va trebui să fugă pentru a îl opri dimineața. Dacă știi că are probleme cu trezirea de dimineață și întârzie la servici sau la întânirile voastre, acesta poate fi un cadou amuzant și util, potrivit pentru el.

clocky-ceas-desteptator-roti-7.950x670-adaptive

Lovers Long Spaghetti

Spaghete lungi de un metru, special făcute pentru îndrăgostiții care vor să încerce celebra scenă a sărutului în urma spaghetelor. Din 10 oameni care au încercat, 6 au eșuat, deoarece spaghetele simple nu sunt destul de lungi. Sunt perfecte pentru o cina ideală de Valentines Day la lumina lumânărilor.

lovers-long-spaghetti-smuff-1.950x670-adaptive

Cameră subacvatică de unică folosință

Un cadou ingenios poate fi această cameră subacvatică de unică folosință. Are totul pregătit, inclusiv filmul incorporat. Puteți merge împreună la bazin și să vă bucurați de poze de cuplu deosebite și diferite pentru albumul de Valentines Day. Vă oferă oportunitatea de a profita de o experiență subacvatică cu bani puțini.

camera-foto-subacvatica-2.950x670-adaptive

Cana auto-amestecătoare

Este o cană care revoluționează industria cănilor, aceasta, la o simplă apăsare de buton realizează un vârtej în cafea de dimineașă sau ceaiul de seară, fiind extrem de folositoare în călătorii. Poate bucura orice iubit, bărbații adoră lucrurile inovatoare.

self-stirring-mug-cana-auto-amestecare.950x670-adaptive

Inimă pentru Doi
Spitter-ul de căști în formă de inimioară este un cadou de care vă puteți bucura amndoi în serile leneșe în care tot ce vreți este să stați în pat unul alături de celălalt și să ascultați muzică.

heart-headphone-splitter-impartitor-casti-cadouri-valentine2.950x670-adaptive

Suport și Cuțit Samurai

Pentru cei pasionați de cultura japoneză dar în același timp îndrăgostiți de bucătărie sau decor, acesta este un cadou minunat. Cu cuțitul din oțel inoxidabil se pot felia bunătățiile în bucătărie la un alt nivel, suportul oferindu-i look-ul unei adevărate lame de samurai în miniatură.

samura-knife-and-stand-3.950x670-adaptive

Carzor

Carzor este o lamă de ras tip card și poate fi utilă bărbatului de lângă tine atunci când nu are timp să se radă și este presat de timp. Lama portabilă se poate păstra foarte ușior în portofel. Aceasta include și o oglindă pentru a ace tot procesul mai ușor. O să fie surprins de acest cadou!

aparat-barbierit-card-carzor-shaving-7.950x670-adaptive

Everything Chair II

Everything Chair II este visul oricărui bărbat! Este un fotoliu gonflabil care are suport pentru pahar, difuzoare, buzunare pentru reviste sau ziare sau telecomenzi. Acesta vine însoțit de un sistem multimedia complet cu surround sound system care îi va oferi iubitului tău o experiență de gaming și muzică deosebită prin ajutorul difuzoarelor de 1 Watt în terțieră și a amplificatorului. După un asemenea cadou, te va iubi pe puțin încă o viață.

everything-chair-multimedia-surround-1.950x670-adaptive

Lasa un comentariu