Cea mai ieftina metoda pentru a trimite bani in tara

transfergo.com

TransferGO este cea mai ieftina metoda pentru a trimite bani in tara! In 2015, compania a inceput sa serveasca cei peste trei milioane de romani care locuiesc sau lucreaza in strainatate, oferind acestora un serviciu integral in limba romana de pana la 10 ori mai ieftin decat transferurile bancare obisnuite sau companiile conventionale de transfer de bani cash, conform ziarului Adevarul.

TransferGo opereaza transferuri prin intermediul retelei internationale proprii de conturi bancare, iar banii ajung direct in contul bancar al destinatarului. Nu este necesar ca destinatarul sa aiba cont TransferGo, doar expeditorul trebuie sa isi creeze cont pentru a trimite bani.

Va recomand TransferGo pentru urmatoarele motive:

  • cea mai buna alternativa la WesternUnion
  • taxele mici: 0.99 euro comision pentru UE
  • rapiditate – urmatoarea zi primiti banii in cont
  • simplitatea utilizarii – oricine poate sa isi faca cont in maxim 1 minut. Tot ce trebuie sa faci este sa introduci adresa de e-mail, sa activezi contul prin linkul primit pe acea adresa si gata.
  • transparenta – TransferGo este licentiata Authorised Payment Institution (numar de referinta 600886) controlata de FCA (Financial Conduct Authority) si supravegheata de HMRC (Her Majesty’s Revenue and Customs – UK).

Intra aici si trimite bani rapid si ieftin !

Tot procesul de transfer se desfasoara integral online, in limba romana, si doar expeditorul trebuie sa aiba cont pe TransferGo. Este foarte simplu, banii se trimit in 5 pasi, iar persoanele de la relatii cu clientii sunt disponibili la orice pas sa raspunda intrebarilor.

Comisioane TransferGO

comparatie_comisioane_transfer_bancar_2

Clipul de mai jos arata cei 5 pasi simpli si rapizi ce trebuie urmati in primul transfer:

Sumar
Tip serviciu
Transfer de bani
Firma
TransferGO,
Zona
Europa
Descriere
Transfer GO este un serviciu pentru transfer de bani intre persoanele aflate in tari diferite in doar 24 de ore.