Cele mai bune plite incorporabile ieftine

Cauti cele mai bune plite incorporabile? Comanda online plite incorporabile ieftine, si afla tot ce trebuie sa stii despre plitele incorporabile pe gaz sau inductie. Noi va recomandam plitele incorporabile pe inductie, care sunt din privinta noastra cele mai bune, iar pentru a descoperi de ce, poti citi tot articolul.

Top 10 cele mai bune plite incorporabile: le gasesti pe http://www.emag.ro/plite-incorporabile/c

Plite incorporabile ieftine Emag
Click pe imagine pentru a vedea pe Emag produsele

Plitele si cuptoarele incorporabile sunt preferate la momentul actual, in locul aragazelor clasice, de tot mai multe persoane. Pe langa avantajele oferite de functionalitatea plitelor incorporabile, si aspectul modern pe care il confera unei locuinte, acestea sunt una din cele mai bune alegeri pentru locuinta ta, transformand bucataria intr-o incapere mai eleganta si moderna.

Plitele incorporabile pot fi realizate din diverse materiale: din inox, din tabla vopsita sau din vitroceramica. Cele mai des achizitionate sunt plitele din inox, care sunt si printre cele mai accesibile, avand in vedere ca au un cost mai scazut. Inoxul este un material destul de rezistent, insa este evitat de unele persoane, avand in vedere ca e mai greu de intretinut. Inoxul poate fi anti-amprenta, deci preferat deoarece nu retine urmele degetelor. De asemenea, exista si plite incorporabile realizate dintr-un inox mai superior, care are o rezistenta foarte ridicata, care rezista zgarieturilor..

Plitele incorporabile din tabla vopsita sunt ceva mai rare si sunt preferate de catre cei care isi doresc o plita incorporabila de o anumita culoare. Aceste plite rezista la pete si la zgarieturi mult mai bine decat cele din inox.

Plitele vitroceramice sunt realizate dintr-un material compozit ceramic. Datorita suprafetei lor lucioase, sunt usor de curatat fata de cele din inox. Un dezavantaj al acestor plite il reprezinta faptul ca se pot fisura, in cazul in care scapati un obiect mai greu pe sticla. In general, plitele electrice sunt realizate din vitroceramica, insa, in ultima perioada, multe modele de plite pe gaz sunt realizate din acest material.

Un alt aspect de care tinem cont atunci cand achizitionam o plita incorporabila pentru locuinta noastra, este modul in care acestea functioneaza. Astfel, plitele incorporabile se impart in 2 categorii: electrice, cu inductie sau pot functiona cu gaz. Plitele incorporabile cu gaz sunt cele mai populare si functioneaza asemenea unui aragaz obisnuit. Eficienta energetica a acestora este de doar 50%, iar asta inseamna deci ca jumatate din caldura degajata este pierduta.

Plitele incorporabile electrice sunt realizate din vitroceramica, un material care permite incalzirea suprafetei de gatit a plitelor, cu ajutorul unei rezistente electrice inglobate in acestea. Acestea permit setarea temperaturii pentru fiecare suprafata de gatit si au un randament energetic mult mai bun decat cel al plitelor pe gaz, singurul dezavantaj fiind faptul ca suprafata destinata gatirii ramane fierbinte un timp mai indelungat, iar timpul de gatire este putin mai mare fata de cel al plitelor pe gaz sau al aragazelor obisnuite.

Cele mai eficiente plite incorporabile sunt plitele pe inductie, la care schimbul de caldura se realizeaza numai in momentul contactului cu vasul de gatit. Eficienta energetica este de aproximativ 90%, ceea ce presupune un cost redus al energiei electrice. Timpul de gatire este de aproape doua ori mai mic decat cel al plitelor care functioneaza cu gaz. Un alt avantaj al acestor plite este faptul ca se raceste imediat, dupa ce vasul a fost ridicat. Dezavantajul acestora este faptul ca sunt si cele mai costisitoare, insa, daca iti doresti sa gatesti rapid si sa platesti putin la factura de curent, plita cu inductie este cea mai buna alegere.

Recenzie
Rating editor
1star1star1star1star1star
Rating vizitatori
4 based on 3 votes
Brand/Magazin
Emag
Produs
Plite incorporabile ieftine
Pret
RON 259
Valabilitate
Available in Stock

1 Comentariu la acest articol

  1. Am comandat online o plita incorporabila pe inductie si sunt multumita.

    Răspunde

Lasa un comentariu