Combina frigorifica Beko DBK 386 WDR+ recenzie

Combina frigorifica Beko DBK 386 WDR+, 331 l, Clasa A+, H 201 cm, Alb

Cauti combina frigorifica Beko DBK 386 WDR+ la pret ieftin? vezi pareri combina frigorifica Beko DBK 386 WDR+, 331 l, Clasa A+, H 201 cm, Alba si gaseste cel mai bun pret. Vrei sa faci o alegere buna? Citeste recenzia combinei frigorifice si vezi cele mai bune combine frigorifice ieftine.

Pareri combina frigorifica Beko DBK 386 WDR+: cred ca aceasta combina frigorifica este perfecta pentru familiile cu 3 pana la 6 membri, si este foarte utila mai ales tehnologiei speciale cu lumina albastra SmartBlue, o functie conceputa pentru a te ajuta sa te bucuri timp de o vreme indelungata de gustul fructelor si legumelor proaspete. Cum ar fi sa poti pastra fructele si legumele proaspete chiar si dupa ce le-ai depozitat in frigider? Tehnologia cu lumina albastra Smart Blue de la Beko iti ofera o functie special creata pentru ca tu sa te bucuri din plin de gustul fructelor si legumelor tale preferate.

Reduceri combina frigorifica Beko DBK 386 WDR+: cauti un pret ieftin? Combina frigorifica Beko DBK 386 WDR+, 331 l, Clasa A+, H 201 cm, Alb are pretul de 1460 Lei, il gasesti mai ieftin in anumite perioade daca vei cauta oferta pe Emag. Vezi daca e la reducere pe www.emag.ro/combina-frigorifica-beko-dbk-386-wdr-331-l-clasa-a-h-201-cm-alb-dbk-386wdr/pd/ELWG7BBBM/ Va recomandam acest magazin pentru seriozitate, transport gratuit si promotiile care va permit sa economisiti.

combine frigorifice ieftine

Mai multe poze aici >>

Video prezentare combina frigorifica Beko DBK 386 WDR+:

Recenzie client care a achizitionat aceasta combina frigorifica: Am cumparat aceasta combina de Black Friday la pretul de 1100 ron. Mi-a fost livrata destul de repede prin curier direct in casa la etajul 2. La acest pret sunt multumita de ea. Display-ul nu arata a fi de foarte buna calitate. Este destul de incapatoare si este buna pentru o bucatarie de apartament pentru ca nu este foarte lata. Din punct de vedere al zgomotului cand am bagat-o in priza in jur de 2 ore a facut un zgomot destul de tare probabil pana a racit motorul frigiderul dar dupa aceea este ok, nu se mai aude motorul decat foarte incet cum de altfel este si normal.

Specificatii: Combina frigorifica Beko DBK 386 WDR+, 331 l, Clasa A+, H 201 cm, Alba

Recenzie
Rating editor
1star1star1star1stargray
Rating vizitatori
3 based on 11 votes
Brand/Magazin
eMag
Produs
Combina frigorifica Beko DBK 386 WDR+, 331 l, Clasa A+, H 201 cm, Alb
Pret
RON 1460
Valabilitate
Available in Stock

Lasa un comentariu