Combina frigorifica BEKO DBK386WD+ recenzie

Combina frigorifica BEKO DBK386WD+, 331l, Clasa A+, Dispencer apa, Alb

Comanda combina frigorifica BEKO DBK386WD+ la pret ieftin: vezi pareri combina frigorifica BEKO DBK386WD+, 331l, clasa A+, dispencer apa, alba si gaseste cel mai bun pret. Vrei sa faci o alegere buna? Citeste recenzia combinei frigorifice si vezi combine frigorifice bune si ieftine.

Pareri combina frigorifica BEKO DBK386WD+: Cred ca este o combina frigorifica potrivita majoritatii locuintelor, mai ales familiilor ceva mai numeroase, cu minim 3 membri. Descriere: combina Frigorifica BEKO DBK386WD+ Combina frigorifica cu dozator apa, vol. brut 380 l (util 244 + 87), clasa energetica A+, protectie antibacteriana pentru maner usa si garnitura etansare, rafturi sticla, suport inox pentru sticle, dimensiuni 201 x 59.5 x 60 (lxLxA, cm), culoare alb.

Reduceri combina frigorifica BEKO DBK386WD+: cauti un pret ieftin? Combina frigorifica BEKO DBK386WD+, 331l, Clasa A+, Dispencer apa, Alb are pretul de 1399 Lei, il gasesti mai ieftin in anumite perioade daca vei cauta oferta pe Emag. Vezi daca e la reducere pe www.emag.ro/combina-frigorifica-beko-dbk386wd-331l-clasa-a-dispencer-apa-alb-dbk386wd-plus/pd/EMR2DBBBM/ Va recomandam acest magazin pentru seriozitate, transport gratuit si promotiile care va permit sa economisiti.

combine frigorifice ieftine

Mai multe poze aici >>

Recenzie video si unboxing combina frigorifica BEKO DBK386WD+:

Recenzie client care a achizitionat aceasta combina frigorifica: Multumit de comanda, pretul rezonabil cu reducerea prinsa de 10% si 100 ron reducere la predarea celui vechi. Sper sa fie o alegere buna. Recomand PRO:: Felicitari pentru promptitudine, mai putin de 24 ore livrarea in tara. Produsul a ajuns in buna stare. Spatios, raceste repede, sper sa se comporte cum trebuie, este prima zi de folosinta. CONTRA:: Cam zgomotos, dispenserul de apa nu are buton de blocare din cate observ, un mic punct pe fata usii unde se vede tabla, defect de vopsire cred, sper sa nu se transforme in timp in rugina. Nu am considerat ca este un motiv de returnare.

Specificatii: Combina frigorifica BEKO DBK386WD+, 331l, Clasa A+, Dispencer apa, Alb

Recenzie
Rating editor
1star1star1star1star1star
Rating vizitatori
5 based on 3 votes
Brand/Magazin
Emag
Produs
Combina frigorifica BEKO DBK386WD+, 331l, Clasa A+, Dispencer apa, Alb
Pret
RON 1399
Valabilitate
Available in Stock

Lasa un comentariu