Combina frigorifica Samsung RB31FERNDSA pareri

Combina frigorifica Samsung RB31FERNDSA, 310 l, Clasa A+, Full No Frost, H 185 cm, Argintiu

Comanda combina frigorifica Samsung RB31FERNDSA la pret ieftin: vezi pareri combina frigorifica Samsung RB31FERNDSA, 310 l, Clasa A+, Full No Frost, H 185 cm, Argintiu si gaseste cel mai bun pret. Vrei sa faci o alegere buna? Citeste recenzia combine frigorifice si vezi combine frigorifice bune si ieftine.

Pareri combina frigorifica Samsung RB31FERNDSA: Congelatorul din partea de jos a frigiderului Samsung 3050 a fost proiectat in mod inteligent, pentru o utilizare eficienta a spatiului. Functii precum raftul cu glisare usoara si compartimentul cu deschidere completa va ajuta sa depozitati, sa organizati si sa scoateti alimentele, iar toate functiile sunt flexibile si proiectate special pentru a va oferi comoditate pentru multi ani de acum inainte, datorita compresorului cu inversor digital economic din punct de vedere al energiei care este atat de durabil, incat este sustinut de o garantie de zece ani.

Reduceri combina frigorifica Samsung RB31FERNDSA: cauti un pret ieftin? Combina frigorifica Samsung RB31FERNDSA, 310 l, Clasa A+, Full No Frost, H 185 cm, Argintiu are pretul de 1849 Lei, il gasesti mai ieftin in anumite perioade daca vei cauta oferta pe Emag. Vezi daca e la reducere pe www.emag.ro/combina-frigorifica-samsung-310-l-clasa-a-full-no-frost-h-185-cm-argintiu-rb31ferndsa/pd/ELFBNBBBM/ Va recomandam acest magazin pentru seriozitate, transport gratuit si promotiile care va permit sa economisiti.

combine frigorifice ieftine

Mai multe poze aici >>

Recenzie video si unboxing combina frigorifica Samsung RB31FERNDSA:

Recenzie client care a achizitionat aceasta combine frigorifice: Am achizitionat-o in luna Decembrie a ajuns la mine dupa o luna(cateva probleme de transport) dar am revenit cu un review ptr aceasta combina. Am luat-o la pretul de 1850lei si face toti banii design f placut, atentie la laterale deoarece apar mici amprente, pe usa are o folie de protectie exact ptr chestii dastea si ptr zgarieturi. Interior foarte incapator ptr o familie cu 2 copii mici. Ptr cei care spun ca se incalzesc lateralele da se incalzesc la prima utilizare, am citit cartea si am urmat pasii, iar dupa aprox 2 sapt de utilizare se incalzesc fff putin tin temperatura la congelator la -19gr si frigiderul la 5gr. Se aude incet ca functioneaza cand esti in aceeasi incapere de pe hol sau sufragerie nu se aude deloc fata de arctic-ul care l-am avut inainte care se auzea si in sufragerie noaptea cand era liniste, sonor nederanjant. Din punctul meu de vedere isi merita banii acum sa vedem si fiabilitatea in timp.

Specificatii: Combina frigorifica Samsung RB31FERNDSA, 310 l, Clasa A+, Full No Frost, H 185 cm, Argintiu

Recenzie
Rating editor
1star1star1star1star1star
Rating vizitatori
5 based on 3 votes
Brand/Magazin
eMag
Produs
Combina frigorifica Samsung RB31FERNDSA, 310 l, Clasa A+, Full No Frost, H 185 cm, Argintiu
Pret
RON 1849
Valabilitate
Available in Stock

Lasa un comentariu