Frigider Side by side Samsung RS61781GDSL recenzie

Side by side Samsung RS61781GDSL, 615 l, Clasa A++, Full No Frost, H 178 cm, Inox

Cauti frigider Side by side Samsung RS61781GDSL la pret ieftin: vezi pareri Side by side Samsung RS61781GDSL, 615 l, Clasa A++, Full No Frost, H 178 cm, Inox si gaseste cel mai bun pret. Vrei sa faci o alegere buna? Citeste recenzia frigiderului si vezi cele mai bune frigidere Samsung.

Pareri frigider Side by side Samsung RS61781GDSL: cred ca este un model de frigider potrivit pentru case moderne, si pentru familii cu cel putin 3 membri. Desi are un pret destul de mare, trebuie sa recunoastem ca este foarte util, si are multe functii, care compenseaza pentru un cost atat de ridicat. Vorbim despre un frigider care ofera un spatiu foarte mare de depozitare, cu un volum total de 615 litri. Acest model de frigider este prevazut cu un invertor digital si cu un sistem cu senzori inteligenti care reduc foarte drastic consumul de energie. Va recomand insa sa asteptati o redecere mai substantiala daca doriti sa cumparati acest frigider, cu ar fi promotiile Black Friday 2016 la frigidere si combine frigorifice.

Ati stabilit un standard ridicat in ceea ce priveste bucataria dvs. Noul frigider Samsung cu doua compartimente satisface acest standard, datorita capacitatii inalte, a eficientei energetice ridicate si a functiilor bazate pe o tehnologie avansata. Tehnologia inovatoare Space Max mareste spatiul de stocare fara a extinde dimensiunile frigiderului, iar compresorul Digital Inverter si sistemul cu senzori inteligenti reduc drastic consumul de energie. Noul design elegant, de la afisajul cu LED albastru la dozatorul in stilul cafenea, face ca frigiderul Samsung Seria G sa fie la fel de impresionant, indiferent daca usile sunt deschise sau inchise.

Reduceri frigider Side by side Samsung RS61781GDSL: cauti un pret ieftin? Side by side Samsung RS61781GDSL, 615 l, Clasa A++, Full No Frost, H 178 cm, Inox are pretul de 6999 Lei, il gasesti mai ieftin in anumite perioade daca vei cauta oferta pe Emag. Vezi daca e la reducere pe www.emag.ro/side-by-side-samsung-615-l-clasa-a-full-no-frost-h-178-cm-inox-rs61781gdsl/pd/EFFBNBBBM/ Va recomandam acest magazin pentru seriozitate, transport gratuit si promotiile care va permit sa economisiti.

frigidere ieftine

Mai multe poze aici >>

Recenzie video si unboxing Frigider Side by side Samsung RS61781GDSL:

Recenzie client care a achizitionat acest frigider: Pro: incapator, design frumos, mobil, foarte usor de mutat pe sistemul de roti in ciuda greutatii apreciabile Contra: nu are functia Cool Select Zone Diverse: Putin cam scump, dar face toti banii, o atractie in bucatarie atat ca design cat si ca functionalitate!

Specificatii: Side by side Samsung RS61781GDSL, 615 l, Clasa A++, Full No Frost, H 178 cm, Inox

Recenzie
Rating editor
1star1star1star1stargray
Rating vizitatori
4 based on 3 votes
Brand/Magazin
eMag
Produs
Frigider Side by side Samsung RS61781GDSL
Pret
RON 6999
Valabilitate
Available in Stock

Lasa un comentariu