Idei pentru cadouri de Crăciun speciale

Timpul trece atât de repede și mai este în jur de o lună și câteva zile până la cea mai așteptată sărbătoare a anului și anume Crăciunul.
Crăciunul este o sărbătoare a bunătății, a milosteniei și, desigur, a cadourilor. Nu există nimic mai frumos decât zâmbetele celor dragi atunci când aceștia deschid cadourile de Crăciun, însă cât de greu este să găsești cadourile potrivite pentru acești și câtă muncă psihică trebuie să depui pentru a ajunge la un rezultat, ca mai apoi să te răzgândești și să o iei de la capăt, parcă te descurajează să mai încerci să găsești ceva potrivit pentru fiecare.
Anul acesta o să vin în ajutorul dumneavoastră, prin urmare în următoarele rânduri o să vă prezint câteva idei pentru cadouri de Crăciun speciale.

1. O cană specifică intereselor artistice

cana-obiectiv-foto-camera-lens-mug-cup-ALB.950x670-adaptive
Click pe imagine

Spre exemplu, această cană sub formă de obiectiv este destinată iubitoriilor de fotografie și fotografiilor. Un cadou caracteristic este printre cele mai speciale cadouri pe care le poți dărui unei persoane deoarece acestea arată că ești conștient de interesele sale și ești pregătit oricând să o susții pe acea persoană în domeniul ales de către aceasta.
2. Makey Makey pentru cei creativi

makey-makey-kit-inventie-touchpad-smuff-6.950x670-adaptive
Click pe imagine

Acesta este un kit cu cabluri USB care te va face să uiți tot ce știai despre tehnologie până acum. Ai nevoie de un calculator sau un laptop cu acces USB pentru a începe o nouă experiență. Nu necesită instalare și poate fi folosit foarte ușor. Poți transforma scările în pian, un desen cu grafit în jocul Pac-Man, o mătură într-o chitară și multe altele. Este un cadou ideal pentru cei mai creativi din familie.
3. Set distractiv de chimie

chimiadistractiva-kit-2.950x670-adaptive
Click pe imagine

Pentru cei mai micuți vă propun un set distractiv de chimie care este, de asemenea, educațional și îi va da o oportunitate copilului să învețe lucruri noi și să se identifice într-o activitate care pe viitor se va transforma într-o posibilă ocupație.
4. Pernă struț

perna-strut-lite-ostrich-pillow-lite-1.950x670-adaptive
Click pe imagine

Un cadou potrivit atât bunicilor cât și celor tineri. Perna struț oferă liniște, confort și siguranță. Fiind portabilă și o salvare în situații precum călătoriile, perna struț este ajustabilă și ușoară.
5. Aparat foto print instant

diana-f-plus-instant-camera-2.950x670-adaptive
Click pe imagine

Este un aparat foto instant care îți prelucrează pe loc fotografiile. Ideal pentru adoleșcenții hipsteri ai familiei și pentru cei mai spontani dintre membrii.
6. Scaunul iMusic

i-music-chair-multimedia-4.950x670-adaptive
Click pe imagine

Confortabil și o încântare pentru iubitul sau iubita pasionați de tehnologie. Are integrat două difuzoare, un amplificator și se transformă într-o experiență multi-media prin ajutorul unui cablu audio de 3.5mm care poate fi conectat la orice dispozitiv.

 Acestea au fost cateva idei de cadouri pentru Craciun mai speciale, potrivite atat ca si cadouri pentru iubit/iubita, cat si pentru amicii dragi. Sper ca v-au placut aceste sugestii, pentru mai multe cadouri de Craciun in 2014 la reducere vizitati magazinele onine de cadouri de mai jos:

Smuff.ro CadouriDeTop.ro

Lasa un comentariu