Inele de logodna din aur ieftine

Cauti inele de logodna din aur ieftine? pentru o cerere in casatorie reusita alegeti online un inel de logodna cu diamante. Un inel de logodna este un inel pe care il poarta o persoana care este logodita si urmeaza sa se casatoreasca. Inelul de logodna este oferit de un barbat iubitei sale atunci cand o cere in casatorie.

Bijuterii La RosaInelul reprezinta un angajament formal al viitoarei casatorii. In majoritatea tarilor, inelul este purtat pe al treilea deget de la mana stanga. Inelul simbolizeaza un cerc nesfarsit si spatiul din inel, o poarta, oferit ca o formă de promisiune a fidelității și dragostei. Inelele de logodnă au fost folosite pentru a susține promisiunea făcută de bărbat femeii iubite.

Ca toate bijuteriile, prețul pentru un inel de logodnă variază considerabil în funcție de materialul folosit la confecționarea lui, de design-ul lui, dacă include o piatră prețioasă, valoarea pietrei prețioase și fabricantul lui. Prețul pietrelor prețioase folosite la confecționarea inelului depinde de tipul și calitatea pietrei. Diamantele au o descriere standard care le evaluează în funcție de greutatea în carate, culoare, claritate și taietură. Alte pietre prețioase ca safirele, rubinele, esmeraldele au sisteme diferite de evaluare.

Alea sunt alese de obicei să onoreze tradiția unei familii, să fie unice, să fie responsabile social adică să nu fie asociate cu diamantele de sânge sau cu poluarea cauzată de minele de aur sau să se potrivescă cu preferințele stilistice individuale. Tradiția susține că dacă viitoarea căsătorie este anulată de bărbat femeia nu este obligată să returneze inelul de logodnă. Acest fapt reflectă rolul inelului ca o formă de compensare pentru reputația distrusă a femeii. Legal, această condiție poate fi subiectul unei modificări sau a unei reguli stricte. În unele cazuri, logodnicul poate cere returnarea inelului, asta în cazul în care nu este el cel care rupe logodna. Inelul devine proprietatea femeii doar după căsătorie. În cazul în care inelul este oferit ca un cadou femeii de către bărbat, fără să precedeze căsătoria, ea nu are obloigația să îl returneze în cazul în care cei doi se despart.

Inelele de logodna cu diamante sau pietre pretioase sunt incarcate de o simbolistica aparte in viata fiecarui cuplu. Pentru inceput trebuie sa decideti daca o veti surprinde pe iubita voastra prin daruirea inelului de logodna sau daca il veti alege impreuna. In cazul in care il veti alege singur si doriti sa o surprindeti urmatorul pas este acela de a face o mica investigatie in cutia ei de bijuterii pentru a vedea ce modele de bijuterii prefera, forma lor si din ce material.

Cele mai potrivite materiale pentru inele de logodna sunt aurul alb, galben sau platina. Aceste materiale pot fi insotite de una sau mai multe pietre pretioase. Dupa ce v-ati decis asupra inelului, trebuie sa aveti grija ca ea sa nu-l gaseasca pana la momentul potrivit; asigurati-va ca l-ati ascuns cu grija. Noi va recomandam inele de logodna aur alb ieftine .

royaldiamante.ro

Un ultim pas in ceea ce priveste inele de logodna aur galben este acela de a va asigura ca momentul cand il veti darui va fi unul de neuitat, intr-o atmosfera romantica incarcata de sentimente si emotie.

Inelul de logodna trebuie sa se potriveasca pe degetul iubitei, dar in acelasi timp sa va reprezinte si pe voi in calitate de alegator al acestuia. Pentru a comanda online inele de logodna ieftine click pe una din cele 2 imagini banner.

 

Recenzie
Rating editor
1star1star1star1star1star
Rating vizitatori
4.5 based on 22 votes
Brand/Magazin
LaRosa
Produs
Inele de logodna din aur ieftine
Pret
RON 626
Valabilitate
Available in Stock

Lasa un comentariu