Masina de spalat rufe Arctic AFD7000A++ recenzie

 

Comanda masina de spalat rufe Arctic AFD7000A++ la pret ieftin: vezi pareri masina de spalat rufe Arctic AFD7000A++, 7 kg, 1000 RPM, clasa A++ si gaseste cel mai bun pret. Vrei sa faci o alegere buna? Citeste recenzia masinii de spalat si vezi masini de spalat bune si ieftine.

Pareri masina de spalat rufe Arctic AFD7000A++: cred ca este o masina de spalat rufe foarte buna, la un pret destul de ieftin, si are cam toate functiile necesare pentru viata de zi cu zi. Tehnologia Smart Sensors asigura un consum optim de resurse la fiecare spalare, prin intermediul celor 4 senzori speciali. Astfel, temperatura apei, nivelul de spuma, viteza motorului la spalare si centrifugare, precum si tensiunea de alimentare vor fi reglate in mod automat, pentru confortul tau si eficienta masinii tale.

Reduceri masina de spalat rufe Arctic AFD7000A++: cauti un pret ieftin? Masina de spalat rufe Arctic AFD7000A++, 7 kg, 1000 RPM, Clasa A++ are pretul de 949 Lei, il gasesti mai ieftin in anumite perioade daca vei cauta oferta pe Emag. Vezi daca e la reducere pe www.emag.ro/masina-de-spalat-rufe-arctic-7-kg-1000-rpm-clasa-a-afd7000a/pd/D2Q49BBBM/ Va recomandam acest magazin pentru seriozitate, transport gratuit si promotiile care va permit sa economisiti.

masini de spalat ieftine

Mai multe poze aici >>

Recenzie video/ unboxing masina de spalat rufe Arctic AFD7000A++:

Recenzie client care a achizitionat aceasta masini de spalat: Am stat câteva zile bune pana sa ma hotarasc ce marca sa. Intr-un final m-am hotarat sa aleg aceasta masina si nu regret nici un moment aceasta decizie. O masina foarte buna se instaleaza foarte usor spala foarte bine si cel mai important ceea ce am si vrut sa aiba aceasta masina posibilitatea de a seta gradele celsius si nr de rotatii. Ps merita toti banii.

Specificatii: Masina de spalat rufe Arctic AFD7000A++, 7 kg, 1000 RPM, Clasa A++

Recenzie
Rating editor
1star1star1star1stargray
Rating vizitatori
4 based on 3 votes
Brand/Magazin
eMag
Produs
Masina de spalat rufe Arctic AFD7000A++, 7 kg, 1000 RPM, Clasa A++
Pret
RON 949
Valabilitate
Available in Stock

Lasa un comentariu