Masina de spalat rufe Slim 6th Sense Colours Whirlpool AWSX63213 pareri

Masina de spalat rufe Slim 6th Sense Colours Whirlpool AWSX63213, 1200 RPM, 6 kg, Clasa A+++, Display LCD, Alb

Cauti masina de spalat rufe Slim 6th Sense Colours Whirlpool AWSX63213 la pret ieftin? vezi pareri masina de spalat rufe Slim 6th Sense Colours Whirlpool AWSX63213, 1200 RPM, 6 kg, Clasa A+++, Display LCD, alba si gaseste cel mai bun pret. Vrei sa faci o alegere buna? Citeste recenzia masini de spalat si vezi masini de spalat bune si ieftine.

Pareri Masina de spalat rufe Slim 6th Sense Colours Whirlpool AWSX63213: cred ca este o masina de spalat rufe foarte buna, chiar daca nu este cea mai ieftina, este buna si datorita functiei de spalare eco cu apa rece, si datorita programului minim de 15 minute la care poate fi setata. Clientii doresc ca etapa de curatare sa dureze mai putin timp, evitand pre-tratarea pentru hainele cu pete dificile. Whirlpool a dezvoltat tehnologia inovatoare Clean+, un ciclu special multifazic care, in combinatie cu folosirea unui aditiv special impotriva petelor, optimizeaza performanta fiecarui agent activ, oferind rezultate imbunatatite de spalare.

Reduceri masina de spalat rufe Slim 6th Sense Colours Whirlpool AWSX63213: cauti un pret ieftin? Masina de spalat rufe Slim 6th Sense Colours Whirlpool AWSX63213, 1200 RPM, 6 kg, Clasa A+++, Display LCD, Alb are pretul de 1199 Lei, il gasesti mai ieftin in anumite perioade daca vei cauta oferta pe Emag. Vezi daca e la reducere pe www.emag.ro/masina-de-spalat-rufe-slim-6th-sense-colours-whirlpool-1200-rpm-6-kg-clasa-a-display-lcd-alb-awsx63213/pd/DGFGXBBBM/ Va recomandam acest magazin pentru seriozitate, transport gratuit si promotiile care va permit sa economisiti.

masini de spalat ieftine

Mai multe poze aici >>

Recenzie video/ unboxing masina de spalat rufe Slim 6th Sense Colours Whirlpool AWSX63213:

Recenzie client care a achizitionat aceasta masina de spalat: Principala calitate a acestei masini e stabilitatea. O data ce ai fixat-o la boloboc, nu mai misca. La multe masini de spalat, mai ales la cele slim apare problema instabilitatii. O alta calitate e aceea ca programele de spalat au o durata destul de mica in comparatie cu alte masini de spalat. Masina isi calculeaza timpul la fiecare ciclu de spalare in functie de greutatea rufelor. Daca ai rufe mai putine, durata ciclului de spalare e mai mica. In rest pot sa spun ca spala normal rufele, sincer ma asteptam la mai mult. E zgomotoasa cind isi i-a apa si cind evacueaza apa. E mai galagioasa decit vechea mea masina de splalat de acum 13 ani. Se pare ca la capitolul asta Whirpool nu a evoluat in toti acesti ani. In timpul spalarii, zgomotul e in limite normale pentru anul 2016. Afisajul electronic e de fapt o banda neagra, care arata in partea stinga doar durata ciclului de spalare si in dreapta scris micut numarul de rotatii. 75 la suta din afisaj nu indica nimic. E doar un plastic negru.

Specificatii: Masina de spalat rufe Slim 6th Sense Colours Whirlpool AWSX63213, 1200 RPM, 6 kg, Clasa A+++, Display LCD, Alba

Recenzie
Rating editor
1star1star1star1star1star
Rating vizitatori
5 based on 7 votes
Brand/Magazin
eMag
Produs
Masina de spalat rufe Slim 6th Sense Colours Whirlpool AWSX63213, 1200 RPM, 6 kg, Clasa A+++, Display LCD, Alb
Pret
RON 1199
Valabilitate
Available in Stock

Lasa un comentariu