Masina de spalat rufe SLIM Hotpoint-Ariston WMSD723B recenzie

 

Pareri masina spalat rufe SLIM Hotpoint-Ariston WMSD723B: vezi pareri masina de spalat rufe SLIM Hotpoint-Ariston WMSD723B, 1200 RPM, 7 kg, Clasa A+++, Display LED, Alb si cauta pret ieftin. Vrei sa faci o alegere buna? Citeste recenzia masinii de spalat si vezi masini de spalat bune si ieftine.

Pareri masina de spalat rufe SLIM Hotpoint-Ariston WMSD723B: cred ca este o masina de spalat foarte eficienta, destul de incapatoare si foarte economica, este dotata cu programele de spalare ce pot elimina petele de diverse tipuri de pe majoritatea tipurilor de imbracaminte, cum se poate vedea si in videoclip, datorita tehnologiei. In primul rand, pentru indepartarea petelor.

Noua tehnologie impotriva petelor indeparteaza petele dificile de fiecare zi. La atingerea unui buton, gestioneaza apa, agitarea si temperatura in mod inteligent, pentru a indeparta cele mai dificile pete, protejand intotdeauna materialele. Pentru inceput, faza la 40°C indeparteaza petele enzimatice, iar faza urmatoare pastreaza temperatura la o valoare constanta controlata de 43°C. Aceasta este o faza de tratament special impotriva petelor, care indeparteaza cele mai dificile 20 de pete din timpul zilei.

Masina de spalat SLIM Hotpoint-Ariston WMSD723B la reducere: cauti un pret ieftin? Masina de spalat rufe SLIM Hotpoint-Ariston WMSD723B, 1200 RPM, 7 kg, cu display LED, alba are pretul de 1299 Lei, il gasesti mai ieftin in anumite perioade daca vei cauta oferta pe Emag. Vezi daca e la reducere pe www.emag.ro/masina-de-spalat-rufe-slim-hotpoint-ariston-1200-rpm-7-kg-clasa-a-display-led-alb-wmsd723b/pd/EKGMKBBBM/ Va recomandam acest magazin pentru seriozitate, transport gratuit si promotiile care va permit sa economisiti.

masini de spalat ieftine

Mai multe poze aici >>

Recenzie video/ unboxing masina de spalat rufe SLIM Hotpoint-Ariston WMSD723B:

Recenzie client care a achizitionat aceasta masini de spalat: Spala si stoarce extrem de bine. Tot Hotpoint am avut si inainte, insa aceasta este cu mult imbunatatita. Stoarcerea la 800 rotatii/min este extrem de eficienta, n-am avut nevoie pana acum sa o folosesc la capacitatile maxime de centrifugare, deoarece scoate rufele foarte uscate. Ce-i drept, face cam mult zgomot la alimentarea cu apa… Se putea face putin mai silentioasa. In rest, sunt extrem de multumita: are si programe scurte in care spala foarte bine, este silentioasa. Mai mult de atat ce poti sa-i ceri unei masini de spalat?

Specificatii: Masina de spalat rufe SLIM Hotpoint-Ariston WMSD723B, 1200 RPM, 7 kg, Clasa A+++, Display LED, Alb

Summar
Data recenzie
Recenzie produs
Masina de spalat rufe SLIM Hotpoint-Ariston WMSD723B, 1200 RPM, 7 kg, Clasa A+++, Display LED, Alb
Nota editorului
51star1star1star1star1star

Lasa un comentariu