Masina de spalat rufe Slim Indesit IWSC51051CECO recenzie

Masina de spalat rufe Slim Indesit IWSC51051CECO, 1000 RPM, 5 kg, Clasa A+

Cauti masina de spalat rufe Slim Indesit IWSC51051CECO la pret ieftin? vezi pareri masina de spalat rufe Slim Indesit IWSC51051CECO, 1000 RPM, 5 kg, Clasa A+ si gaseste cel mai bun pret. Vrei sa faci o alegere buna? Citeste recenzii masini de spalat si vezi masini de spalat bune si ieftine.

Pareri masina de spalat rufe Slim Indesit IWSC51051CECO: cred ca este o masina de spalat foarte buna pentru majoritatea locuintelor. Desi nu este foarte incapatoare, avand o capacitate de doar 5 kg, o gasiti la un pret ieftin.

Cu optiunea Eco Time, nu mai trebuie sa asteptati sa se adune rufe pentru o sarcina completa, aceasta optiune poate fi folosita ori de cate ori doriti sa spalati rapid o sarcina mai mica. Puteti spala astfel o sarcina de pana la 3 kg, formata din rufe usor murdare din bumbac sau din materiale sintetice, intr-un interval de timp cu aproximativ 30% mai scurt si folosind pana la 40% mai putina apa si energie.

Reduceri masina de spalat rufe Slim Indesit IWSC51051CECO: cauti un pret ieftin? Masina de spalat rufe Slim Indesit IWSC51051CECO, 1000 RPM, 5 kg, Clasa A+ are pretul de 899 Lei, il gasesti mai ieftin in anumite perioade daca vei cauta oferta pe Emag. Vezi daca e la reducere pe www.emag.ro/masina-de-spalat-rufe-slim-indesit-iwsc51051ceco-1000-rpm-5-kg-clasa-a-iwsc-51051-c-eco/pd/EYPNKBBBM/ Va recomandam acest magazin pentru seriozitate, transport gratuit si promotiile care va permit sa economisiti.

masini de spalat ieftine

Mai multe poze aici >>

Recenzie video si unboxing masina de spalat rufe Slim Indesit IWSC51051CECO:

Recenzie client care a achizitionat aceasta masina de spalat: Am produsul de peste un an, a fost folosit cam de 2 ori pe saptamana si inca se comporta foarte bine. Acum se aude un scartait la invartirea tamburului, dar inca este in regula. Poate trebuia pus mai mult anticalcar. Oricum, recomand aceasta masina de spalat!

Specificatii: Masina de spalat rufe Slim Indesit IWSC51051CECO, 1000 RPM, 5 kg, Clasa A+

Optiunea Energy Saver, disponibila cu ciclurile Bumbac, Sintetice si Jeans permite o economie de energie de pana la 70% (comparat cu ciclul bumbac la 30°), datorita optimizarii consumului de apa si unei eficiente mai bune a actiunii mecanice a cosului pentru rufe. Ingrijirea articolelor dv. din denim este acum mai usoara decat oricand, cu ajutorul acestui ciclu de spalare delicata. Blugii dv. sunt spalati si uscati la perfectie, iar culorile vii nu au de suferit. Cu optiunea Delay Timer se poate programa pornirea masinii in intervalul orar cel mai convenabil: dupa selectarea ciclului, masina de spalat va porni singura, la ora programata.

Recenzie
Rating editor
1star1star1star1stargray
Rating vizitatori
no rating based on 0 votes
Brand/Magazin
eMag
Produs
Masina de spalat rufe Slim Indesit IWSC51051CECO
Pret
RON 899
Valabilitate
Available in Stock

Lasa un comentariu