Maturi electrice ieftine: alternative aspiratoare

Matura electrica ieftinaMaturi electrice: solutia cea mai convenabila! Eu unul consider ca maturile electrice sunt cea mai buna alternativa la aspiratoare. De asemenea, sunt solutia de mijloc intre maturile traditionale si aspiratoare. Desi aspiratoarele electrice sunt foarte utile si au avantajele lor, trebuie sa recunoastem ca au si un pret ridicat. Maturile, cu toate ca sunt ieftine si foarte raspandite, nu sunt o solutie pentru curatenie foarte potrivita, avand in vedere ca mai mult imprastie praful prin casa.

Astfel, recomandarea mea pentru curatenia casnica cea mai potrivita ar fi maturile electrice. Acestea pot fi comandate online, de exemplu poti sa vezi detalii despre modelele de maturi in magazin, si sa descoperi care este modelul cel mai potrivit. Avantajele sunt evidente: maturile electrice sunt mai ieftine decat aspiratoarele, sunt utile, usor de folosit si versatile. In plus, aduna praful mult mai bine decat maturile traditionale. Acest tip de maturi nu este foarte cunoscut, avand in vedere ca majoritatea gospodinelor prefera un aspirator, insa exista inca din 1930. Compania Vorwerk a creat atunci il Folletto, sau cunoscut in germana drept Kobold. Acest produs a inceput sa fie popular in 1938, mai ales datorita vanzarilor directe din usa in usa.

Despre maturile electrice:

In speranta ca v-am trezit curiozitatea, sa vedem mai multe detalii despre aceste produse. Maturile electrice sunt dispozitive verticale ce aduna mizeria de pe pardoseala, asemenea unui aspirator, insa cu ajutorul unor perii rotative speciale. Astfel, au un rol dublu in curatenie: de aspirator si mop, la un cost mult mai mic. Trebuie mentionat ca sunt si mult mai usor de manevrat decat un aspirator obisnuit. Periile pot avea diverse dimensiuni si forme, care permit sa le folositi si pentru spatii mai putin accesibile. Ma gandeam recent sa cumpar un aspirator-robot, insa sunt scumpe si nu curata colturile cum ar trebui. Cand am afla de maturile electrice, nu stiam ce sa cred, insa sunt cu siguranta indispensabile pentru o locuinta.

 Cateva modele care cred ca sunt potrivite:

Matura eectrica Vileda

Matura electrica Leifheit

Matura electrica Aqua Laser

 

Puteti matura cu usurinta parchetul, covorul, gresia, linoleumul, precum si in cele mai greu accesibile locuri folosind maturile electrice. Acestea functioneaza fara fir, acumulatoarele incluse au de obicei o autonomie de pana la 1 ora.  Maturile electrice sunt probabil cel mai utile la bloc, vecinii va vor iubi cand nu mai folositi aspiratorul zgomotos! Sa recapitulam avantaje si dezavantaje:

Avantaje maturi electrice:

  • sunt mai putin zgomotoase in comparatie cu aspiratoarele
  • sunt mult mai ieftine in comparatie cu aspiratoarele
  • functioneaza cu acumulatori, deci nu va vor mai incurca firele
  • bune de folosit si in locuri mai putin accesibile
  • versatile, pot fi folosite atat ca aspirator, cat si ca mop
  • praful este strans, nu risipit in aer ca la maturi obisnuite

Dezavantaje maturi electrice:

  • unele modele au o autonomie de doar 15 minute
  • spatiu de depozitare a mizeriei mai mic decat la aspirator
  • nu pot fi folosite pentru a aspira praful de pe jaluzele, de pe mobila etc.

Sper ca v-au fost de ajutor informatiile si ca v-ati hotarat daca aveti nevoie de o matura electrica. Daca doriti sa vedeti care sunt cele mai bune modele, vizitati link-ul de la inceputul articolului. Daca doriti sa aflati mai multe informatii despre aceste produse, folositi rubrica de comentarii de mai jos.

Summar
Data recenzie
Recenzie produs
Maturi electrice
Nota editorului
41star1star1star1stargray
  1. […] pot reprezenta preturile, usor mai mari in comparatie cu aspiratoare normale sau maturi electrice si faptul ca filtrul necesita sa fie curatat mai des, pentru a pastra aspiratorul curat. Cu toate […]

Lasa un comentariu