Montare folii auto LLumar in Bucuresti

Folii auto LLumar ieftine BucurestiCauti un service pentru montare folii auto LLumar in Bucuresti? Gaseste cel mai bun service autorizat RAR care ofera servicii de montare folii auto omologate! Sunt multe service-uri si ateliere in Bucuresti care monteaza folii auto, iar gama de branduri este diversificata. Care este insa cea mai buna?

Foliile LLumar sunt cele mai bune la momentul actual, fiind atat calitative cat si durabile, iar pretul este convenabil in comparatie cu concurenta. Aceste folii auto sunt produse de Eastman in SUA sub stricta supraveghere, asigurand astfel calitate. Cu toate ca putem fi tentati sa alegem folii pentru masina mai ieftine de pe piata asiatica, trebuie insa sa ne gandim la consecintele folosirii foliilor auto chinezesti. Chiar daca sunt mai ieftine, calitatea lasa de dorit destul de mult. Trebuie sa aveti in vedere mai multe aspecte atunci cand alegeti accesoriile exterioare pentru masina, si sa faceti o investitie buna.

Informatii si programari0723 45 77 45

In afara de pret, grosime sau transparenta, trebuie sa luati in considerare si reputatia producatorului. Toti marii producatori de folii auto sunt membrii EWFA (Asociatia Europeana a Foliilor pentru Geamuri). Astfel, avand in vedere ca regasim brand-ul LLumar membru EWFA, stim sigur ca este vorba despre un produs de calitate. Cu toate acestea, trebuie sa verifici si sa testezi folia inainte de montare pe luneta si geamuri. Unele ateliere de montaj pot oferi un pret mai mic la montaj, obtinand un profit mai mare prin folosirea unui inlocuitor ieftin din China in locul foliilor LLumar. Daca sunteti in cautare de folii auto originale, noi va recomandam folii auto LLumar FxAuto.ro din Calea Calărasi nr. 73 sector 3 – București.

Foliile autorizate LLumar ofera o buna protectie fata de lumina orbitoare a soarelui, precum si fata de farurile celor care ruleaza în urma noastra. Service-ul FxAuto este autorizat RAROM pentru activitati de modificari constructive si aplicare folie pentru masini.

Folii auto LLumar originale Bucuresti

Tipuri de folii auto:

Llumar gama AT Classic contine folii cu transparenta de 7%, 15%, 38%, 53%. In general se aplica pentru frumusetea masinii ( „geamuri fumurii” ), nu are protectie solara si beneficiaza de o garantie de 5 ani + autorizatie RAR.

Llumar gama ATR Comfort – protejeaza solar 60% si UV 80%, contine folii cu transparenta de 5%, 15%, 21% 38%, 55% . Beneficiaza de o garantie de 10 ani + autorizatie RAR.

Llumar gama LATI Premium – aceasta folie ofera protectie solara 88% si blocheaza UV-ul 100%. Contine folii cu transparenta de 5%, 18%, 38% 55% si beneficiaza de o garantie de 12 ani + autorizatie RAR.

Llumar gama AIR BLUE 80 transparenta 73% si 78% recomandat pentru geamurile din fata si parbriz. Aceasta folie ofera protectie solara 88% si blocheaza UV-ul 100%, contine foita de ceramica si beneficiaza de o garantie de 12 ani + autorizatie RAR.

Sumar
Nota clienti
5 based on 11 votes
Tip serviciu
Montaj folii auto
Firma
FxAuto,
Calea Calărasi nr. 73 , București,030627,
Telephone No.+40723 45 77 45
Zona
Sector 3 București
Descriere
FxAuto Bucuresti monteaza folii auto in sector 3 omologate marca LLumar, cu experienta reala recunoscuta in domeniu de peste 10 ani, intr-un service autorizat RAR.

Lasa un comentariu