Pareri TV LED Horizon 22HL719F pret ieftin

Televizor LED Horizon, 56 cm, 22HL719F, Full HD

Comanda TV LED Horizon 22HL719F la pret ieftin: vezi pareri TV LED Horizon 22HL719F si gaseste cel mai bun pret. Vrei sa faci o alegere buna? Citeste recenzia televizorului si vezi cele mai bune televizoare LED.

Pareri TV LED Horizon 22HL719F: daca va atrage acest model, atunci e cu siguranta din cauza pretului. Are intr-adevar si functii bune, insa raportul calitate pret este cu siguranta cel mai important in cazul acestui model, fiind la momentul actual unul din cele mai ieftine televizoare LED. Cred ca este un televizor bun, cu o diagonala acceptabila pentru o camera mai mica, eventual pentru bucatarie. Reda imagini clare, si este echipar cu player multimedia. Vezi daca e la reducere pe http://www.emag.ro/televizor-led-horizon-56-cm-full-hd-22hl719f/pd/DZMTCYBBM/

Reduceri TV LED Horizon 22HL719F: cauti un pret ieftin? in mod normal, Televizor LED Horizon, 56 cm, 22HL719F, Full HD are pretul de 649 Lei, insa il gasesti si mai ieftin in anumite perioade daca vei cauta oferta pe Emag. Va recomandam acest magazin pentru seriozitate, transport gratuit si promotiile care va permit sa economisiti.

TV Horizon 22HL719F

Mai multe poze aici >>

Ca si avantaj reiese rezolutia Full HD, cu imagini redate clar, si posibilitatea de a viziona fisierele multimedia de pe un stick sau hard extern. Daca esti in cautarea unui televizor ieftin, cu diagonala mica, atuci acest model este o alegere foarte buna. Desi este ieftin, nu putem spune ca ar fi de proasta calitate, ci dimpotriva, are un design placut, este subtire, carcasa din plastic de calitate si suportul este destul de rezistent. 

Sunetul nu este tocmai puternic, fiind echipat cu boxe stereo cu o putere de 5W, insa pentru o camera mai mica cum ar fi bucataria este destul de puternic. In ceea ce priveste conectivitatea, gasim in dotare un tuner digital pe 2 benzi, player multimedia cu redare video, 1 port HDMi, o intrare PC, minijack pentru casti, 1 port USB 2.0 si slot CI+. Un alt aspect demn de mentionat este ca are un meniu destul de intuitiv, astfel este usor de folosit chiar si de persoanele care nu au mai folosit acest tip de tehnologie.

Recenzie
Rating editor
1star1star1star1stargray
Rating vizitatori
4 based on 4 votes
Brand/Magazin
Horizon
Produs
TV LED Horizon 22HL719F
Pret
RON 549
Valabilitate
Available in Stock

Lasa un comentariu