Pareri TV LED Philips 24PHH4000 pret ieftin

Televizor LED Philips, 61 cm, 24PHH4000, HD

Cauti TV LED Philips 24PHH4000 la pret ieftin? vezi pareri TV LED Philips 24PHH4000 si gaseste cel mai bun pret. Vrei sa faci o alegere buna? Citeste recenzia televizorului si vezi cele mai bune televizoare LED.

Pareri TV LED Philips 24PHH4000: Am achizitionat acest televizor pentru conectarea lui la un receiver satelit(digi – Kaon HD), mai mult pe post de monitor cu boxe. Cu toate astea stie sa faca mai mult decat speram. Astfel, conectat prin portul HDMI la receiver, nu mai sunt necesare ambele telecomenzi. Receiver-ul poate fi controlat din telecomanda televizorului si se poate renunta definitiv la telecomanda receiver-ului.
In prima faza l-am testat pe cablu, tot de la Digi si pare sa-si faca treaba cu brio. Schimbarea canalelor se face destul de repede, iar numele postului este scris in stanga sus pe un fundal semitransparent, fara a astupa siglele posturilor, asa cum am vazut la unele modele de LG. Prin portul USB se pot conecta stick-uri sau chiar HDD-uri externe pentru media, sau poate fi folosit pentru a se face update de software.
Ce nu mi-a placut:
Preferam clasicul stativ de pe mijloc in locul acelor picioruse care par cam firave.
Sunetul cam lasa de dorit, util mai mult celor care se uita in general la posturi de stiri. . Vezi daca e la reducere pe www.emag.ro/televizor-led-philips-61-cm-24phh4000-hd-24phh4000-88/pd/D9NQVMBBM/

Reduceri TV LED Philips 24PHH4000: cauti un pret ieftin? in mod normal, Televizor LED Philips, 61 cm, 24PHH4000, HD are pretul de 799 Lei, insa il gasesti si mai ieftin in anumite perioade daca vei cauta oferta pe Emag. Va recomandam acest magazin pentru seriozitate, transport gratuit si promotiile care va permit sa economisiti.

Mai multe poze aici >>

Tot ce ai nevoie într-un design compact: televizorul LED subtire Philips seria 4000 cu Digital Crystal Clear. Bucură-te de imagini vii, sunet clar si caracteristicile suplimentare, precum porturi USB si HDMI extra. Alegerea ideală pentru orice cameră din casa ta. Perfect Motion Rate combină tehnologia de afisare Philips si tehnicile de procesare video avansate pentru a bun calitatea fiecărui cadru. Dacă îti plac jocurile, evenimentele sportive antrenante sau filmele de actiune, vei experimenta imagini în miscare line si de claritate maximă. Conectati-vă stick-ul de memorie USB, camera digitală, playerul MP3 sau alt dispozitiv multimedia la portul USB din partea laterală a televizorului dvs. pentru a vă bucura de fotografii, videoclipuri si muzică cu browserul de continut usor de utilizat de pe ecran.

Elegant, compact si usor. Televizorul tău cu ecran mic îti permite să vizionezi în bucătărie programele tale preferate, te tine la curent cu stirile în timp ce lucrezi prin garaj si îti oferă informatii despre ultimele scoruri în sport în timp ce faci un grătar. Unui televizor asa portabil îi place să fie acolo unde este distractia! Pentru imagini care arată natural din orice sursă, Philips a creat Digital Crystal Clear. Fie că savurezi telenovela ta preferată, stirile sau vizionezi cu prietenii un video – te vei bucura de toate cu contrast, culoare si claritate optime. Televizoarele traditionale au o ramă care înconjoară televizorul ca rama unei fotografii. Rama noastră extrem de îngustă este modernă si subtire, astfel încât să vă bucurati de o imagine mai mare.

Evitati păienjenisul de cabluri cu un singur cablu care oferă semnal video si audio de pe dispozitivele dvs. pe televizor. HDMI utilizează semnale necomprimate, asigurând cea mai înaltă calitate de la sursă la ecran. Împreună cu Philips Easylink, nu aveti nevoie decât de o telecomandă pentru a efectua majoritatea comenzilor pe televizor, DVD, Blu-Ray, set top box sau sistemul home theatre.

Recenzie
Rating editor
1star1star1star1star1star
Rating vizitatori
5 based on 4 votes
Brand/Magazin
Philips
Produs
Televizor LED Philips, 61 cm, 24PHH4000, HD
Pret
RON 599
Valabilitate
Available in Stock

Lasa un comentariu