Pareri TV LED Smart Samsung 32J4510 pret ieftin

Televizor LED Smart Samsung, 32J4510, HD

Cauti TV LED Smart Samsung 32J4510 la pret ieftin? vezi pareri TV LED Smart Samsung 32J4510 si gaseste cel mai bun pret. Vrei sa faci o alegere buna? Citeste recenzia televizorului mai jos si vezi cele mai bune televizoare LED Samsung.

Pareri TV LED Smart Samsung 32J4510: cred ca este un televizor Smart cu un design placut, usor de folosit si cu o multitudine de optiuni. Nu este cel mai bun din gama sa, nici nu este foarte rezistent, fiind facut cu carcasa din plastic, insa e ok daca il plasati intr-un loc de unde nu poate cadea. Vezi daca e la reducere pe www.emag.ro/televizor-led-smart-samsung-32j4510-hd-ue32j4510awxxh/pd/DBF17MBBM/

Reduceri TV LED Smart Samsung 32J4510: cauti un pret ieftin? in mod normal, televizorul LED Smart Samsung, 32J4510, HD are pretul de 1399 Lei. Il gasesti si mai ieftin in anumite perioade daca vei cauta oferta pe Emag. Va recomandam acest magazin pentru seriozitate, transport gratuit si promotiile care va permit sa economisiti.

Televizor LED Smart Samsung, 80 cm, 32J4510, HD

Mai multe poze aici >>

Daca doriti sa descoperiti avantaje si dezavantajele acestui TV, cititi mai jos, sau verificati si manualul de utilizare.

Avantaje si dezavantaje: este un televizor modern, aparut in 2015, cu un design placut, cu conectivitate completa. Acesta are un media player intern, usor de folosit, si util mai ales pentru cinefili. Pe partea de Smart, aceasta se incarca rapid si are unul din cele mai performante navigatoare web existente pe televizoarele din oferta. Gasiti o gama variata de aplicatii, jocuri, precum si Youtube. Meniul televizorului este destul de usor de folosit, se incarca repede, raspunde rapid la comenzi si include optiuni avansate. Fiind vorba de un panel Samsung, are printre cele mai bune caracteristici cand vine vorba de imagine: luminozitatea, contrastul, culorile si claritatea. Singurul dezavantaj mai mare este ca lipseste modulul WiFi, insa se poate achizitiona separat un modul wireless extern.

Culori mai vii: utilizand un algoritm avansat de imbunatatire a calitatii imaginilor, functionalitatea Wide Colour Enhancer de la Samsung imbunatateste drastic calitatea oricarei imagini si descopera detalii ascunse. Acum puteti vedea culorile asa cum trebuie sa fie vazute, cu Wide Colour Enhancer.Culori mai vii, pentru imagini mai bune. Accesati internetul fara alte dispozitive suplimentare. Cu reteaua LAN wireless integrat, profitati de capacitatile de conectivitate ale televizorului, fara a mai adauga dispozitive externe si pastrand designul atractiv al acestuia.

Urmariti filme direct de pe USB: Cu ajutorul functionalitatii ConnectShare Movie, va conectati unitatea de memorie USB sau componenta HDD la televizor si beneficiati instantaneu de filme, fotografii sau muzica. Acum va puteti bucura de o larga varietate de continut, direct pe ecranul televizorului, din confortul camerei de zi. Printre formatele acceptate se numara AVI, ASF, MP3, JPEG si altele.

Recenzie
Rating editor
1star1star1star1stargray
Rating vizitatori
4 based on 6 votes
Brand/Magazin
eMag
Produs
TV LED Smart Samsung 32J4510
Pret
RON 1099
Valabilitate
Available in Stock

Lasa un comentariu