Pareri TV LED Sony Bravia 32R400C pret ieftin

Televizor LED Sony Bravia, 80 cm, 32R400C, HD

Comanda TV LED Sony Bravia 32R400C la pret ieftin: vezi pareri TV LED Sony Bravia 32R400C si gaseste cel mai bun pret. Vrei sa faci o alegere buna? Citeste recenzia televizorului si vezi cele mai bune televizoare LED.

Pareri TV LED Sony Bravia 32R400C: imaginile clare, designul subtire, claritatea rezolutie HD si pretul ieftin sunt cateva dintre motivele principale pentru care se merita sa cumperi acest televizor LED ieftin. Un alt aspect pentru care as cumpara acest TV este suportul, care este foarte robust.

Reduceri TV LED Sony Bravia 32R400C: cauti un pret ieftin? in mod normal, Televizor LED Sony Bravia, 80 cm, 32R400C, HD are pretul de 1199 Lei, insa il gasesti si mai ieftin in anumite perioade daca vei cauta oferta pe Emag. Vezi daca e la reducere pe http://www.emag.ro/televizor-led-sony-bravia-80-cm-32r400c-hd-kdl32r400cbaep/pd/D9F0VMBBM/ Va recomandam acest magazin pentru seriozitate, transport gratuit si promotiile care va permit sa economisiti.

Sony Bravia 32R400C pareri

Mai multe poze aici >>

Daca esti in cautarea unui televizor LED HD ieftin, fara prea multe functii, atunci vei fi multumit de acest televizor cu diagonala de 80 cm si ce are o rezolutie de 1366×768 pixeli. Unghiul de vizualizare este de circa 178 de grade. Din fericire, fiind un LED, consuma si foarte putin, circa 31W. Imi place ca are sunetul bun, insa nu este foarte puternic.

De la imaginile zgomotoase la vizualizarea clara – va veti bucura de detalii si texturi fine, chiar si in zonele uniforme ale imaginii. Imaginile mai clare sunt prezentate cu un contrast accentuat, care amplifica perceptia adancimii imaginilor de pe ecran. Tehnologia audio ClearPhase regleaza fin raspunsul in frecventa al boxelor televizorului pentru sunete inalte, medii si joase mai echilibrate. Stocati-va emisiunile TV preferate pe o unitate hard disk externa cu USB, pentru a le viziona oricand doriti. USB HDD REC permite inregistrarea temporizata printr-o singura atingere a unei transmisiuni digitale pe orice HDD cu USB cu capacitate de pana la 2 TB. In timp ce vizionati emisiunea, trebuie doar sa apasati butonul REC pentru a porni inregistrarea, care se va opri automat la finalul programului.

Pareri clienti:PRO: dimensiune, greutate, design, meniuri, nivel de configurare, audio (se aude mai bine decat te-ai astepta de la 2 speaker-e de 5 w), imaginea pentru posturile tv hd este ok; viteza in operare. CONTRA: daca vrei sa il pui pe perete trebuie sa gasesti un loc si transformatorului (care este extern); nu face upscale la posturile tv SD.

Recenzie
Rating editor
1star1star1star1star1star
Rating vizitatori
5 based on 4 votes
Brand/Magazin
Sony Bravia
Produs
Televizor LED Sony Bravia, 80 cm, 32R400C, HD
Pret
RON 1169
Valabilitate
Available in Stock

Lasa un comentariu