Pareri TV Smart LED Sony Bravia 48R550C pret ieftin

Televizor Smart LED Sony Bravia, 121 cm, 48R550C, Full HD

Comanda TV Smart LED Sony Bravia 48R550C la pret ieftin: vezi pareri TV Smart LED Sony Bravia 48R550C si gaseste cel mai bun pret. Vrei sa faci o alegere buna? Citeste recenzia televizorului si vezi cele mai bune televizoare LED.

Pareri TV Smart LED Sony Bravia 48R550C: cred ca acest model este un Smart TV LED ieftin si bun, si poti vedea si pe Emag ca parerile clientilor sunt bune si are voturi pozitive. Ceea ce avantajeaza acest model de TV din gama 2015 sunt diagonala de 48 inchi, conectivitatea la Internet fiind un Smart TV, insa si functiile speciale. Pe langa faptul ca reda sunetul si imaginea impecabile, are si un raport pret-calitate foarte bun. Vezi daca e la reducere pe http://www.emag.ro/televizor-smart-led-sony-bravia-121-cm-48r550c-full-hd-kdl48r550cbaep/pd/DS90VMBBM/

Reduceri TV Smart LED Sony Bravia 48R550C: cauti un pret ieftin? in mod normal, Televizor Smart LED Sony Bravia, 121 cm, 48R550C, Full HD are pretul de 2299 Lei, insa il gasesti si mai ieftin in anumite perioade daca vei cauta oferta pe Emag. Va recomandam acest magazin pentru seriozitate, transport gratuit si promotiile care va permit sa economisiti.

Televizor Smart LED Sony Bravia, 121 cm, 48R550C, Full HD

Mai multe poze aici >>

De la imaginile zgomotoase la vizualizarea clara – va veti bucura de detalii si texturi fine, chiar si in zonele uniforme ale imaginii. Imaginile mai clare sunt prezentate cu un contrast accentuat, care amplifica perceptia adancimii imaginilor de pe ecran. Tehnologia audio ClearPhase regleaza fin raspunsul in frecventa al boxelor televizorului pentru sunete inalte, medii si joase mai echilibrate. Programe TV, filme, muzica – redate in timp real de pe Internet, prin cablu sau wireless, la alegere. Depasiti limitele televiziunii obisnuite si patrundeti in lumea fascinanta oferita de Internet TV. Conectati-va la o gama larga de servicii online utilizand functia Wi-Fi® incorporata. Cu R55C, va veti bucura de combinatia ideala intre imagini HD superbe si un design subtire.

Bucurati-va de detalii cursive si clare chiar si in secventele cu miscare rapida, cu Motionflow™ XR. Aceasta tehnologie inovatoare creeaza si adauga cadre suplimentare intre cele originale. Ea compara factorii vizuali cheie din cadrele succesive, apoi calculeaza fractiunea de secunda de actiune care lipseste. Unele modele includ si adaugarea de cadre negre pentru imagini fara neclaritati, cu un aspect cu adevarat cinematografic.

Auziti mai multe dintr-o incinta de boxa compacta, cu sunet intens, concentrat. Boxa Bass Reflex creeaza sunete clare, bogate, de la tonurile inalte clare la cele joase extinse. Designul izolat al incintei garanteaza reproducerea extrem de eficienta a sunetului, astfel incat fiecare detaliu sa fie auzit clar. Conectati-va usor la reteaua dvs. de acasa. Cu conectivitatea Wi-Fi® incorporata, aveti libertatea sa navigati online, sa cautati filme, sa va bucurati de canale video precum YouTube™ si multe altele. Mai mult, puteti sa redati in timp real divertisment din reteaua wireless de domiciliu si de pe Internet, fara a va incarca in cabluri.

Bucurati-va continutul digital preferat de pe orice stick USB. Redati muzica, clipuri video vizualizati colectiile de fotografii, toate la televizor cu redarea multiformat excelenta de pe USB. Datorita compatibilitatii cu o gama larga de codecuri, va puteti bucura de versatilitatea suprema a formatelor. Pur si simplu va conectati si puteti incepe.

Recenzie
Rating editor
1star1star1star1stargray
Rating vizitatori
4 based on 2 votes
Brand/Magazin
Sony Bravia
Produs
TV Smart LED Sony Bravia 48R550C
Pret
RON 2299
Valabilitate
Available in Stock

Lasa un comentariu