Participam la SuperBlog 2016

Participare SuperBlog 2016Va anunt cu mare placere ca ne-am inscris in competitia SuperBlog 2016! Pentru cei care nu au auzit inca de SuperBlog, este vorba despre o competitie a blogurilor din online-ul romanesc, in care bloggerii se intrec incercand sa obtina premii pentru cele mai creative articole. Daca ai un blog personal, te invit sa descoperi mai multe si sa te inscrii pe SuperBlog.

2016 este primul an in care participam, in dorinta de descoperi mai multe, de a obtine idei de articole pentru voi, cititorii nostri, si pentru a ne pune creativitatea la treaba. Sper sa ne tineti pumnii stransi, sa ne sustineti prin comentarii sa articole si daca va place stilul nostru de scris, cu distribuiri pe retelele sociale.

Ce inseamna asta pentru voi? inseamna ca veti avea ocazia sa cititi articole mult mai creative, mult mai bine documentate si va livram continut de calitate, deci toata lumea castiga! Succes tuturor participantilor!

5 Comentarii la acest articol

 1. Bun venit in SuperBlog! šŸ™‚
  Va multumim pentru inscriere, iar pe 1 octombrie va asteptam la start cu prima proba a competitiei.
  Mult succes si sa ne citim cu bine! O toamna grozava!

  Răspunde
 2. Mult succes, Victor! Inspiratia si creativitatea sa te insoteasca pe parcursul intregii editii! Abia astept sa iti citesc articolele si sa ne intalnim la Gala. šŸ™‚

  Răspunde
 3. Victor, să fii victorios! Mult succes și inspirație să ai. Sper să ne cunoaștem la Gală!

  Răspunde

Lasa un comentariu