Pietricele fosforescente ieftine pentru decoratiuni

Cauti pietricele fosforescente ieftine? Foloseste pietricele fosforescente pentru decorarea locuintei sau pentru amenajari exterioare in gradina. Iti poti transforma gradina intr-un peisaj de basm cu aceste pietricele decorative care vor lumina calea sau poteca.

Cu totii cautam sa amenajam locuinta sau spatiul exterior cat mai bine, prin folosirea gazonului sau a diverse decoratiuni, cum ar fi: pitici de gradina, lampi solare, mobilier, statuete etc. Cu toate astea, sunt destul de comune aceste decoratiuni, putine persoane folosind elemente fosforescente.

Pietricele fosforescente ieftineAvantaje pietricele fosforescente:

  • sunt un element de design mai neobisnuit si neintalnit
  • sunt foarte ieftine, chiar si in cantitati mai mari
  • se amenajeaza foarte usor, fara ajutorul unui specialist
  • pot fi folosite drept sursa de lumina, mai ales impreuna cu lampile solare

Pietricelele fosforescente sunt de culoare alba la lumina, iar in intuneric pietricelele fosforescente lumineaza verde, albastru, portocaliu, aqua sau galben-verzui, stralucind puternic. Pietricelele fosforescente se pot folosi in decorarea gradinii si a curtii, in chivecele de flori sau pe pervaze, pentru iluminatul unei carari sau chiar in locuinta. Pietricelele fosforescente se incarca in 10-20 de minute la orice sursa de lumina. Lumineaza in noapte pana la 8 ore. 100 grame pietricele fosforescente contine aproximativ 35-40 de pietricele.

Pietricele fosforescente ieftine

Click pe butonul de comanda pentru a vedea detalii si preturi, sau pentru a face o comanda. Ce trebuie sa stii inainte de a comanda?

Un pachet cu 100 grame de pietricele (cca 35-40 bucati) costa doar 9 Lei. Acestea sunt de ajuns pentru amenajari interioare, cum ar fi decorarea unui acvariu, ghiveci sau spatii mici. Pentru exterior, va recomand sa comandati mai multe pachete pentru efect maxim. De exemplu, puteti folosi cateva sute de grame pentru a decora marginile unei poteci. Insa daca doriti sa decorati o poteca mare va trebui sa comandati minim 1 Kg.

De asemenea, pentru a obtine un efect maxim, si pentru a va asigura ca pietrele vor lumina toata noaptea, va recomand sa comandati si lampi solare, pe care sa le amplasati langa pietricele pe care le puteti comanda de pe Emag.

Recenzie
Rating editor
1star1star1star1star1star
Rating vizitatori
5 based on 4 votes
Brand/Magazin
Emag
Produs
Pietricele fosforescente, 100 grame
Pret
RON 9
Valabilitate
Available in Stock

Lasa un comentariu