Banca Multifunctionala Kring Sub 006 pareri

pareri Banca multifunctionala Kring Sub 006, Negru

Comanda banca multifunctionala Kring Sub 006, negru la pret ieftin: vezi pareri banca multifunctionala Kring Sub 006 neagra si gaseste la pret ieftin. Vrei sa faci o alegere buna? Citeste recenzia produsului si vezi cele mai bune aparate fitness.

Pareri Banca multifunctionala Kring Sub 006, Negru: cred ca este una dintre cele mai bune oferte in acest moment la aparate fitnes. Acum de Pasti cu atat mai mult aveti ocazia sa obtineti aceasta banca multifunctionala la un pret mai bun de pe Emag. O puteti folosi pentru antrenamentul acasa, si va antreneaza mai multe grupe de muschi.. Momentan costa 244 RON.

Reduceri : cauti un pret ieftin? il poti gasi mai ieftin in anumite perioade daca vei cauta oferta pe Emag. Vezi daca e la reducere pe www.emag.ro/banca-multifunctionala-kring-sub-006-negru-sub006b/pd/DSR3J3BBM/ Va recomandam acest magazin pentru seriozitate, transport gratuit si promotiile care va permit sa economisiti.

pareri Banca multifunctionala Kring Sub 006, Negru Emag

Mai multe poze aici >>

Descriere si specificatii: • Banca pentru exercitii ale musculaturii abdominale, cu care se mai pot practica exercitii pentru musculatura bratelor, spatelui si a picioarelor, este ideala pentru antrenamentul la domiciliu. Captusala este de calitatate si ofera un antrenament placut si confortabil. Cadrul de otel ofera stabilitate si siguranta pe timpul exercitiului, si are un suport pentru greutati (sunt incluse doua gantere de 1.5 Kg). Tip produs: aparate si banci abdomen Gama: home Culoare: negru Zona corpului: pentru abdomen, picioare, brate

Recenzie
Rating editor
1star1star1star1stargray
Rating vizitatori
3 based on 6 votes
Brand/Magazin
Emag
Produs
Banca multifunctionala Kring Sub 006, negru
Pret
RON 244
Valabilitate
Available in Stock

Lasa un comentariu