Reduceri Black Friday 2015 de 80% la CIT Grup

 

Comanda online calculatoare second hand de Black Friday 2014 cu reduceri de 80% de la CIT Grup! Magazinul online de calculatoare second hand, laptopuri refurbished si electronice ieftine are printre cele mai mari reduceri de Black Friday din Romania. http://www.citgrup.ro/ a fost recomandat si de televiziuni precum ProTV, Antena3 sau Realitatea TV ca fiind un distribuitor de echipamente refurbished de incredere, atat in Romania, cat si in strainatate.

Cele mai mari reduceri sunt aplicate la imprimantele profesionale. De exemplu, o imprimantă Multifunctional Lexmark X860DE3 va fi comercializată la preţul de 2.790 lei, redus de la 18.516 lei. De asemenea, modelul Multifunctional Laser Monocrom A4 HP 4345MFP va fi pus în vânzare la preţul de 1.149 lei faţă de preţul iniţial de 9.998 lei. Reduceri suplimentare vor fi aplicate la calculatoarele performante şi servere.” potrivit Gandul.

Cel mai mult apreciez la acest magazin promptitudinea si respectul fata de clienti, esti contactat in mai putin de 1 ora de la comanda, plus garantia extinsa. Daca ai nevoie de un laptop refurbished la reducere de Black Friday, sau in general de electronice la mana a doua de calitate, merita sa apelezi la ei.

Categorii de produse la reducere de Black Friday:

  • laptopuri refurbished si calculatoare la mana a doua, de calitate, testate, cu garantie
  • reduceri la tablete si telefoane: comanda iPad-uri ieftine de Black Friday
  • componente pentru calculatoare daca vrei o configuratie
  • imprimante si alte electronice pentru firme la reducere de Black Friday 2014

CIT Grup Black Friday 2014

 

Recenzie
Rating editor
1star1star1star1star1star
Rating vizitatori
5 based on 3 votes
Brand/Magazin
CIT Grup
Produs
Calculatoare second hand

Lasa un comentariu