Şampoane profesionale ieftine pentru diferite tipuri de păr

Cauţi şampoane profesionale ieftine? Alegerea unui tip de şampon potrivit tipului de păr poate fi dificilă, având în vederea diversitatea mărcilor de şampoane din comerţ şi a diferitelor produse de îngrijire pentru păr. Majoritatea alegem produsele de îngrijire a părului în funcţie de produsele care sunt la îndemână, cum ar fi şampoane generale. Cu toate acestea, ar trebui să alegeţi un şampon profesional potrivit tipului de păr pe care îl aveţi.

După mai multe căutari, am găsit cele mai bune şampoane profesionale pe https://www.esteto.ro/sampoane la cele mai mici preţuri. Multe branduri din comerţ au preţul piperat şi se recomandă a fi produse premium, însă cea mai bună alegere pe care o puteţi face este să alegeţi un tip de şampon adaptat tipului de păr. Astfel, evitaţi să cheltuiţi sume exorbitante pentru şampoane inutile. Conform unui studiu Daily Mail, majoritatea şampoanelor din comerţ conţin aceleaşi ingrediente, indiferent de preţ.

De accea, cea mai bună soluţie este să alegeţi produse profesionale pentru îngrijirea părului, precum cele folosite de saloane. Aceste şampoane profesionale sunt mai greu de găsit în magazine, sau chiar nu se găsesc deloc, aşa că cea mai bună opţiune ar fi să le comandaţi online şi le primit rapid direct acasă. Exemple de produse pe care le puteţi comanda online de la Esteto:

  • şampon reparator
  • şampon special pentru păr vopsit
  • şampon pentru păr gras
  • şampon profesional anti-cădere
  • şampon de restructurare pentru păr deteriorat
  • şampon special pentru păr ondulat

Pe Esteto găsiţi peste 600 de produse profesionale precum cele enumerate mai sus, astfel e imposibil să nu găsiţi un produs de îngrijire a părului adaptat tipului de păr. Personal, vă recomand unul dintre următoarele branduri: Keune, Wella, Londa, Alfaparf, CHI, Schwarzkopf, Goldwell sau Joico. Exemple:

Comanda aici!

Indiferent de culoarea sau lungimea părului Dumneavoastră, acesta trebuie să fie întotdeauna îngrijit, mai ales în anotimpul rece. Folosind produse de îngrijire profesională a părului, reuşiţi să păstraţi rezistenţa şi textura, precum şi culoarea, dacă abia v-aţi vopsit. De asemenea, şampoanele profesionale sunt recomandate pentru a proteja părul vopsit. Şampoanele profesionale au diferite proprietăţi benefice, care va ajută după transformări precum vopsitul, tunsul, coafat etc. Aceste şampoane speciale deţin în componenţa lor câteva ingrediente secrete, care hrănesc atât pielea capului, cât şi firul de păr, făcându-l mai moale, mai mătăsos şi mult mai rezistent.

Şampoanele profesionale vs. cele din comerţ

Şampoanele profesionale par uneori mai scumpe şi sunt mai greu accesibile, iar cele din comerţ par a fi mai ieftine şi se găsesc practic la orice supermarket sau magazin. De aceea, suntem tentaţi să alegem varianta mai simplă, cu toate că nu este cea mai bună. Unul dintre motivele pentru care şampoanele profesionale sunt mai indicate, este că acestea păstrează microflora bacteriană de la nivelul scalpului şi respectă filmul hipolipidic regăsit pe firul de păr. De asemenea, acestea fiind mai concentrate şi venind în recipiente cu volum mai mare, nu există o diferenţa mare de cost, deoarece ne vor ajunge pentru mai multe spălări decât un şampon obişnuit. Comandaţi cu încredere şampoane profesionale ieftine online din magazinul Esteto.ro pentru sănătatea părului Dvs.!

 

Lasa un comentariu