Tablouri canvas la reducere de Black Friday 2015

Profita de reducerile de Black Friday 2014 la tablouri canvas si stickere decorative pentru a-ti decora locuinta! Magazinul online de decoratiuni interioare tablou-canvas.ro ti-a pregatit reduceri de pret la tablourile canvas si multicanvas, iar la 2 tablouri primesti unul gratis!

Tablourile canvas moderne pot sa schimbe radical aspectul locuintei tale. Tablourile imprimate pe canvas sunt o solutie decorativa perfecta pentru a oferi locuintei un aspect modern, pentru a aduce un strop de culoare in casa ta, si partea cea mai buna este ca se potrivesc cu fiecare locuinta. Poti vedea asta in catalogul TOBI, unde gasesti numeroase modele dintre care poti alege, sau daca doresti poti alege o fotografie/imagine proprie cu care sa personalizezi tabloul, sau mai multe pentru un colaj foto imprimat pe panza. Materialele folosite sunt de foarte buna calitate, iar tablourile sunt rezistente in timp.

Acesta este unul dintre putinele magazine specializate in amenajarile interioare care participa la Black Friday 2014 cu preturi competitive, asa ca este o ocazie buna de a decora casa cu un tablou personalizat la promotie. Poti alege din modelele de tablouri canvas existente in magazin, din categorii precum: tablouri canvas moderne, tablouri cu nuduri, tablouri canvas pentru sufragerie, dar si tablouri pentru birouri, restaurante sau cafenele.

Vezi promotiile aici

Cateva exemple de tablouri canvas si multicanvas personalizate:

Tablou multicanvas din 3 pieseReducere tablou canvas Black Friday 2014

Tablou cu flori ieftin

Recenzie
product image
Rating editor
1star1star1star1star1star
Rating vizitatori
4 based on 4 votes
Brand/Magazin
Tobi Deco Design
Produs
Tablouri canvas
Pret
RON 60
Valabilitate
Available in Stock

Lasa un comentariu