Tamplarie aluminiu si PVC SCHUCO Suceava

Tamplarie aluminiu si PVC SCHUCO Suceava: descopera pretul tamplariei Schuco, contacteaza un reprezentant in judetul Suceava. Reduceti consumul de energie!

Firma Schuco (cunoscuta si ca Schueco sau Schüco International KG) este un producator german de ferestre, usi si glisante, lider in Europa. Firma este specializata in tamplarie din PVC si aluminiu. Produsele pot fi consultate intr-un catalog Schuco si sunt folosite de milioane de oameni din intreaga lume. Acestea indeplinesc cele mai inalte cerințe de proiectare, confort, siguranta si eficienta energetica.

Pret tamplarie PVC Schuco Suceava

Suna un agent de vanzari pentru a afla pret ferestre Schuco. Telefon: 0727.742.735 

Firma executa: sisteme ferestre din PVC, ferestre din aluminiu, ferestre din otel si otel inoxidabil, ferestre pliant – glisante si glisante din aluminiu, feronerie marca proprie pentru ferestre, accesorii de sistem, sisteme usi, toate din seria termopane Schuco. Foloseste sticla 4 anotimpuri, float, lowe, satinata, de la producatori lideri in domeniu, cum sunt: Saint Gobain, Olin. Feroneria Schuco este singura care nu rugineste: Schüco transforma feroneria ascunsa, ce are un mare grad la coroziune, intr-un nou standard de piata, pastrand performantele tehnice ale feroneriei aplicate.

Beneficii ferestre PVC Schuco:

Aceste ferestre au izolare fonica si termica superioara. Armatura interioara din otel sau aluminiu ofera o rezistenta ridicata antiefractie, pastrand in acelasi timp un aspect placut si modern. Mecanismele de feronerie cu manere blocabile si puncte de inchidere multiple. Acestea ofera o modalitate usoara si eficienta de securizare a locuintei. Ferestrele sunt prevazute cu sisteme pentru aerisire, chiar si atunci cand ferestra e inchisa. Se face ventilatie automata (care asigura un aport constant de aer proaspat), prin ventilatoarele integrate. Acestea asigura ca factorii alergeni (praf, polen, fum, etc) sa ramana in afara locuintei.

Tipurile de ferestre din PVC Schuco pentru Suceava sunt: Schuco Corona AS 60, Schuco Corona CT 70, Schuco Corona SI 82. Acestea au 5 si 6 camere. La un profil cu o adancime de constructie de 82 mm, coeficientul de transfer termic al ferestrei Uw poate ajunge pana la 0,74 W/m2K. Tamplaria Schuco are o durata de viata indelungata si astfel arata ca noi, dupa multi ani de la montaj, cu un minim de intretinere.

Schüco Corona AS 60Schüco Corona CT 70Schüco Corona SI 82Seria Schüco AWS 60Schüco AWS 70
Sumar
Nota clienti
5 based on 17 votes
Tip serviciu
Tamplarie PVC si aluminiu Schuco Suceava
Firma
Schuco, Suceava, 720003,
Telephone No. 0727742735
Zona
Suceava
Descriere
Tamplarie aluminiu si PVC SCHUCO Suceava 0727.742.735