Televizor LED Smart LG, 123 cm, 49LH570V, Full HD recenzie

televizoare LED Smart LG ieftine

Televizor LED Smart LG, 123 cm, 49LH570V, Full HD: vezi pareri despre tv, citeste recenzia si comanda la pret ieftin online. Vrei sa faci o alegere buna? Citeste recenzia televizorului si vezi cele mai bune televizoare LED Smart LG si televizoare 123 cm la reducere.

Pareri Televizor LED Smart LG, 123 cm, 49LH570V, Full HD: cred ca acest televizor Full HD este foarte bun in ce priveste specificatiile si pretul si mai ales raportul calitate pret. A obtinut nota de 4.1/5 din 62 review-uri. Iti recomand sa vezi daca e la reducere in magazinul Emag.ro

Televizor LED Smart LG, 123 cm, 49LH570V, Full HD reduceri: cauti un pret ieftin? in mod normal, acest televizor are pretul de 2.099 Lei, insa il gasesti si mai ieftin in anumite perioade daca vei cauta oferta pe Emag. Va recomandam acest magazin pentru seriozitate, transport gratuit si promotiile care va permit sa economisiti.

Buton comanda

televizoare LED Smart LG Full HD

Mai multe poze pe Emag >>

Desciere si specificatii: Wi-Fi incorporat (LG SMART TV) LG Smart TV are un cip Wi-Fi, care va ofera acces si conectivitate mai buna la si de la televizor. Telespectatorii isi pot diversifica modurile de utilizare a televizorului cu o conectivitate mai simpla si mai rapida a acestuia, prin Wi-Fi. Picture Wizard III Picture Wizard III va permite sa ajustati usor elementele imaginii, cum ar fi nivelul de negru, culoare, nuanta, precizie si nivelurile de iluminare Virtual Surround Plus Virual Surround ofera o experienta de sunet superioara si imbogateste experienta de vizualizare. Clear Voice III Bucurati-va de un dialog clar si audibil cu Clear Voice III
Functia Clear Voice III recunoaste automat si mareste volumul vocilor din filme si emisiuni pentru a le distinge mai bine de sunetul de fundal.

Vezi mai mult Cod produs: 49LH570V

Lasa un comentariu