Televizor LED Smart LG, 139 cm, 55UH605V , 4K Ultra HD recenzie

televizoare LED Smart LG ieftine

Televizor LED Smart LG, 139 cm, 55UH605V , 4K Ultra HD: vezi pareri despre tv, citeste recenzia si comanda la pret ieftin online. Vrei sa faci o alegere buna? Citeste recenzia televizorului si vezi cele mai bune televizoare LED Smart LG si televizoare 139 cm la reducere.

Pareri Televizor LED Smart LG, 139 cm, 55UH605V , 4K Ultra HD: cred ca acest televizor 4K Ultra HD este foarte bun in ce priveste specificatiile si pretul si mai ales raportul calitate pret. A obtinut nota de 4.64/5 din 28 review-uri. Iti recomand sa vezi daca e la reducere in magazinul Emag.ro

Televizor LED Smart LG, 139 cm, 55UH605V , 4K Ultra HD reduceri: cauti un pret ieftin? in mod normal, acest televizor are pretul de 2.899 Lei, insa il gasesti si mai ieftin in anumite perioade daca vei cauta oferta pe Emag. Va recomandam acest magazin pentru seriozitate, transport gratuit si promotiile care va permit sa economisiti.

Buton comanda

televizoare LED Smart LG 4K Ultra HD

Mai multe poze pe Emag >>

Desciere si specificatii: HDR Pro Tehnologia HDR Pro ajusteaza luminozitatea pentru a evidentia detaliile de culoare exacte in fiecare scena. Astfel continutul redat va reproduce imagini vibrante si clare. 3D Color Mapping 3D Color Mapping reda culorile apropiate de cele naturale, datorita algoritmului 3D Gamut Mapping. Culorile vor fi mai clare si naturale, iar distorsiunile de culoare vor fi reduse la minim. ULTRA Slim ULTRA Slim garanteaza un design ingust, subtire al televizorului. Designul ULTRA Slim nu numai ca asigura o eficienta excelenta a spatiului, ci si imbogateste decorul modern, atragator. Design metalic Bucurate de design-ul metalic modern, care se integreaza perfect in decorul casei tale ULTRA Surround ULTRA Surround ofera o experienta de sunet superioara care te va invalui din toate
directiile. Acesta imbogateste experienta de vizualizare 4K. webOS 3.0 LG Smart TV webOS 3.0 este conceput pentru a fi cat mai placut si usor de utilizat. Astfel, tot ce iti mai ramane de facut este sa te relaxezi in timp ce webOS creeaza cea mai accesibila experienta TV.

Vezi mai mult Cod produs: 55UH605V

Lasa un comentariu