Televizor LED Smart Philips, 139 cm, 55PUH6101/88, 4K Ultra HD recenzie

televizoare LED Smart Philips ieftine

Televizor LED Smart Philips, 139 cm, 55PUH6101/88, 4K Ultra HD: vezi pareri despre tv, citeste recenzia si comanda la pret ieftin online. Vrei sa faci o alegere buna? Citeste recenzia televizorului si vezi cele mai bune televizoare LED Smart Philips si televizoare 139 cm la reducere.

Pareri Televizor LED Smart Philips, 139 cm, 55PUH6101/88, 4K Ultra HD: cred ca acest televizor 4K Ultra HD este foarte bun in ce priveste specificatiile si pretul si mai ales raportul calitate pret. A obtinut nota de 4.13/5 din 104 review-uri. Iti recomand sa vezi daca e la reducere in magazinul Emag.ro

Televizor LED Smart Philips, 139 cm, 55PUH6101/88, 4K Ultra HD reduceri: cauti un pret ieftin? in mod normal, acest televizor are pretul de 2.599 Lei, insa il gasesti si mai ieftin in anumite perioade daca vei cauta oferta pe Emag. Va recomandam acest magazin pentru seriozitate, transport gratuit si promotiile care va permit sa economisiti.

Buton comanda

televizoare LED Smart Philips 4K Ultra HD

Mai multe poze pe Emag >>

Desciere si specificatii: 4K Ultra HD Ultra HD TV are de 4 ori rezolutia unui televizor conventional Full HD TV. Cu peste 8 milioane de pixeli si tehnologia noastra Ultra Resolution Upscaling te vei bucura de imagini fascinante indiferent de sursa. Smart TV Descopera o experienta mai Smart decat la televizoarele conventionale. Aplicatii pentru muzica si filme te asteapta. Pixel Plus Ultra HD Traieste experienta 4K la cel mai inalt nivel al claritatii imaginii. Procesorul nostru de imagine Pixel Plus Ultra HD optimizeaza imaginea indiferent de sursa pentru a oferi culori, contrast si detaliu la un nivel incredibil. Micro Dimming Softul nostru special analizeaza 6400 de zone diferite ale imaginii si astfel iti ofera cel mai bun contrast pentru imagini cat mai clare si reale. 800 PPI Philips adera la cele mai noi standarde si tehnologii in calitatea imaginii. Picture Performance Index vine sa simplifice toate acele valori de neinteles din fisele tehnice atunci cand vorbim de calitatea imaginii. Astfel cea mai buna imagine se va bucura de cel mai mare index de performanta.

Vezi mai mult Cod produs: 55PUH6101/88

Lasa un comentariu