Televizor LED Smart Sharp, 123 cm, LC-49CUF8372ES, 4K Ultra HD recenzie

televizoare LED Smart Sharp ieftine

Televizor LED Smart Sharp, 123 cm, LC-49CUF8372ES, 4K Ultra HD: vezi pareri despre tv, citeste recenzia si comanda la pret ieftin online. Vrei sa faci o alegere buna? Citeste recenzia televizorului si vezi cele mai bune televizoare LED Smart Sharp si televizoare 123 cm la reducere.

Pareri Televizor LED Smart Sharp, 123 cm, LC-49CUF8372ES, 4K Ultra HD: cred ca acest televizor 4K Ultra HD este foarte bun in ce priveste specificatiile si pretul si mai ales raportul calitate pret. A obtinut nota de 5/5 din 2 review-uri. Iti recomand sa vezi daca e la reducere in magazinul Emag.ro

Televizor LED Smart Sharp, 123 cm, LC-49CUF8372ES, 4K Ultra HD reduceri: cauti un pret ieftin? in mod normal, acest televizor are pretul de 2.549 Lei, insa il gasesti si mai ieftin in anumite perioade daca vei cauta oferta pe Emag. Va recomandam acest magazin pentru seriozitate, transport gratuit si promotiile care va permit sa economisiti.

Buton comanda

televizoare LED Smart Sharp 4K Ultra HD

Mai multe poze pe Emag >>

Desciere si specificatii: Sunet Harman-Kardon O imagine mare are nevoie de un sunet excelent. De aceea, toate televizoarele Sharp peste 32 inch , sunt dotate cu sisteme de sunet proiectate special si integrate prin sistemul harman/Kardon pentru o adevarata experienta cinematografica. Red Dot Design Award Cu peste 5200 de participanti, aceste produsele au atras in mod considerabil prin designul lor excelent. Rezolutie 4K De patru ori mai mare decat rezolutia Full HD, claritatea si gamele de culoare extinse asigura cel mai bun divertisment. Conexiune TV wireless Conectati PC-ul fara fir ori un dispozitiv Android la televizor pentru a trimite imediat fisierele media pe un ecran mare. Este o modalitate foarte buna pentru a prataja fotografii si clipuri video, impreuna cu prietenii si familia. ACE PRO Motor (FHD) Aceasta tehnologie puternica optimizeaza imagininea si imbunatateste semnalele video pentru o reproducere fidela a culorilor, claritate imbunatatita si zgomot de imagine redus. Rezultatul este o imagine clara si naturale.

Vezi mai mult Cod produs: LC-49CUF8372ES

Lasa un comentariu