Top 10 aplicatii si jocuri Android educative

Top 10 aplicatii Android educative: descopera si instaleaza cele mai bune aplicatii Android educationale, atat pentru cei mici cat si cei mari. Daca doriti sa faceti un copil mai perspicace si sa-l educati cu ajutorul jocurilor, va sfatuim sa ii descarcati urmatoarele jocuri. Desi nu este bine ca un copil sa petreaca foarte mult timp jucandu-se pe smartphone sau tableta, o ora sau doua pe zi nu il vor afecta. Google Play este o sursa buna de aplicatii pentru educatie, precum si jocuri pentru copii.

  1. Jocuri educative pentru copii: aplicatie potrivita pentru copiii mici, contine 12 jocuri educative intr-unul singur. Aceasta aplicatie ii permite copilului sa rezolvepuzzle-uri, labirinturi, sa recunoasca animalele, invata profesii si ii stimuleaza intelectul.
  2. Duolingo: aceasta aplicatie Android este potrivita atat pentru copiii ceva mai mari, peste 5-6 ani, precum si adultilor care doresc sa invete mai usor o limba straina. Este o aplicatie educativa complet gratuita, si e considerata cea mai buna pentru a invata limbi straine.
  3. Star Chart: este de asemenea o aplicatie gratuita, care va permite sa descoperiti numele stelelor si constelatiilor. Trebuie doar sa indreptati camera telefonului catre cer, iar aplicatia va spune la ce va uitati. Poate fi folosita si pe timpul zilei, insa este mult mai distractiv sa o folositi seara!
  4. ABC-ul literelor: dupa cum sugereaza si numele, aplicatia ajuta copiii sa invete despre scris si despre citit. Potrivita pentru prescolari, ajuta la rezolvarea problemelor de scriere, si imbunatateste memoria copiilor.
  5. Puzzle cu animale pentru copii: aceasta aplicatie Android contine puzzle-uri care stimuleaza abilitatile motorii si dezvolta capacitatea unui copil de a face potriviri. Gasiti 84 de puzzle-uri cu animale, colorate si distractive pentru copii.
  6. NASA App: este o aplicatie potrivita atat pentru copii, cat si pentru adolescenti sau adulti. Va permite practic sa explorati Universul, sa vedeti mii de imagini din spatiu, si chiar sa vizionati videoclipuri live di spatiu cu planeta noastra.
  7. Perfect Ear 2: aplicatie utila pentru antrenarea urechii, sau pentru formarea „urechii muzicale”. Contine mutiple exercitii si articole despre muzica.
  8. Red Ball 4: este un joc distractiv, care imbina grafica colorata si coloana sonora placuta cu puzzle-uri interesante.
  9. Anotimpurile: este o serie de jocuri si aplicatii Android educative, care invata copiii sa recunoasca diferite obiecte si sa se joace.
  10. Cum sa faci Origami: aceasta aplicatie invata copiii si adultii, evident, sa creeze origami. Stimuleaza creativitatea si va initiaza in arta origami.

Tabletele si telefoanele mobile nu mai reprezinta doar unelte de comunicare pentru adulti, ci au devenit si jucarii pentru cei mici.

Sumar
Nota editor
1star1star1star1star1star
Nota utilizatori
5 based on 3 votes
Nume software
Top 10 aplicatii Android educative
Sistem de operare
Android
Software Category
Educational
Pret
RON 0
Landing Page

Lasa un comentariu