TV LED Sony Bravia 40R450C pret ieftin

Televizor LED Sony Bravia, 102 cm, 40R450C, Full HD

Comanda TV LED Sony Bravia 40R450C la pret ieftin: vezi pareri TV LED Sony Bravia 40R450C si gaseste cel mai bun pret. Vrei sa faci o alegere buna? Citeste recenzia televizorului si vezi cele mai bune televizoare LED.

Pareri TV LED Sony Bravia 40R450C: este un model foarte apreciat, cred ca se merita achizitia, deoarece are o carcasa zdravana, mult mai rezistenta in comparatie cu alte televizoare de la concurenta, calitatea imaginilor si a sunetului este mare, si are un pret foarte bun. Este un TV subtire, are un design elegant, modern, si brandul Sony inspira cu siguranta incredere. De remarcat este functia USB HDD REC, care iti permite sa inregistrezi emisiunile preferate. USB HDD REC permite inregistrarea temporizata printr-o singura atingere a unei transmisiuni digitale pe orice HDD cu USB cu capacitate de pana la 2 TB. In timp ce vizionati emisiunea, trebuie doar sa apasati butonul REC pentru a porni inregistrarea, care se va opri automat la finalul programului. Singurul dezavantaj ar fi ca nu este un Smart TV. 

Reduceri TV LED Sony Bravia 40R450C: cauti un pret ieftin? in mod normal, Televizor LED Sony Bravia, 102 cm, 40R450C, Full HD are pretul de 1700 Lei, insa il gasesti si mai ieftin in anumite perioade daca vei cauta oferta pe Emag. Va recomandam acest magazin pentru seriozitate, transport gratuit si promotiile care va permit sa economisiti. Vezi daca e la reducere pe http://www.emag.ro/televizor-led-sony-bravia-102-cm-40r450c-full-hd-kdl40r450cbaep/pd/DBF0VMBBM/

Sony Bravia 40R450C

Mai multe poze aici >>

Sunt de apreciat si functiile speciale Advanced Contrast Enhancer, 24p True Cinema, Motionflow XR 100 Clear si Resolution Enhancer, care duc la imbunatatirea contrastului si a calitatii imaginilor. Acest model se descurca foarte bine si la rularea filmelor si a competitiilor sportive, iar diagonala este cu siguranta potrivita pentru o sufragerie. 

Recenzie
Rating editor
1star1star1star1stargray
Rating vizitatori
4 based on 6 votes
Brand/Magazin
Sony Bravia
Produs
Televizor LED Sony Bravia, 102 cm, 40R450C, Full HD
Pret
RON 1599
Valabilitate
Available in Stock

Lasa un comentariu