Vitrina frigorifica Arctic V 245, 240 L recenzie si pret

Vitrina frigorifica Arctic V 245, 240 L

Comanda vitrina frigorifica Arctic V 245, 240 L la pret ieftin: vezi pareri vitrina frigorifica Arctic V 245, 240 L si gaseste cel mai bun pret. Vrei sa faci o alegere buna? Citeste recenzia vitrinei frigorifice si vezi vitrine frigorifice bune si ieftine.

Pareri vitrina frigorifica Arctic V 245, 240 L: cred ca aceasta vitrina este potrivita pentru anumite magazine si firme, insa pentru o locuinta nu prea ii gasesc rostul. Cred ca este cea mai buna vitrina frigorifica de pe eMag, perfecta pentru a expune diverse produse, si in acelasi timp sa le conservi in conditiile termice necesare. Toate frigiderele si combinele frigorifice Arctic vin cu un termostat usor de folosit care permite reglarea rapida a temperaturii, in functie de nevoi si temperatura ambientala. Poti schimba cand vrei temperatura de pastrare a alimentelor. O vitrina frigorifica de dimensiuni medii, cu iluminare interioara, garnitura antibacteriana ce asigura conditii de igiena deplina in interior si 5 rafturi ajustabile. Produs ideal pentru depozitarea, expunerea si comercializarea bauturilor.

Reduceri vitrina frigorifica Arctic V 245, 240 L: cauti un pret ieftin? Vitrina frigorifica Arctic V 245, 240 L are pretul de 1299 Lei, il gasesti mai ieftin in anumite perioade daca vei cauta oferta pe Emag. Vezi daca e la reducere pe www.emag.ro/vitrina-frigorifica-arctic-240-l-v-245/pd/EL9G7BBBM/ Va recomandam acest magazin pentru seriozitate, transport gratuit si promotiile care va permit sa economisiti.

vitrine frigorifice ieftine

Mai multe poze aici >>

Recenzie client care a achizitionat aceasta vitrina frigorifica: O am la firma de o luna pentru depozitarea unor produse farmaceutice. Pe minim sta in 12 grade iar la maxim ajunge cred la 1 grad. Nu face condens nici la deschideri repetate ale usii. Finisaj mediu spre mediocru. Spatiu util maxim pt dimensiuni. Merge continuu ventilatorul. Nu este tocmai silentoasa. Una peste alta, sunt multumit de ea.

Specificatii: Vitrina frigorifica Arctic V 245, 240 L

Recenzie
Rating editor
1star1star1star1stargray
Rating vizitatori
4 based on 3 votes
Brand/Magazin
eMag
Produs
Vitrina frigorifica Arctic V 245, 240 L
Pret
RON 1299
Valabilitate
Available in Stock

Lasa un comentariu